Hoe kan ik het LCD-scherm vervangen op een HP DV6500

Hoe kan ik het LCD-scherm vervangen op een HP DV6500


Een alternatief voor de totale laptop vervanging verwijderen en vervangen van beschadigde onderdelen of componenten op uw eigen. Dat is gemakkelijker te bereiken deze dagen vanwege het feit dat veel moderne laptops, zoals de HP DV6500 laptops zijn ontworpen om te worden gedemonteerd zonder veel tijd en middelen. Het scherm van uw DV6000, een gevoelige en dure deel van de computer, kan worden verwijderd en vervangen, zelfs als u niet bijzonder tech-savvy.

instructies

1 Schakel de computer uit en haal het netsnoer. Koppel de batterij uit de poort aan de onderkant van de computer en leg het opzij.

2 Zoek de zes schroeven langs de kunststof frame dat het LCD-scherm omringt. Vier van deze schroeven op de bovenkant, en twee op de onderste hoeken. Er zijn rubberen covers op elk van de schroeven. Gebruik het puntje van uw nagels of de punt van een keukenmes om de covers knallen elk van de schroeven.

3 Verwijder de schroeven uit het frame met een Phillips schroevendraaier.

4 Wrikken het frame voorzichtig van het LCD-scherm van de naad aan de bovenkant van het frame wanneer het voldoet aan de achterzijde van de computer.

5 Verwijder de enige schroef die de dunne omvormer kaart op zijn plaats. De omvormer wordt direct onder het scherm gemonteerd.

6 Koppel de kabels die zijn aangesloten aan beide uiteinden van de omvormer boord houden en verwijder de regelaar van het scherm.

7 Verwijder de twee schroeven van elk van de metalen scharnierbeugels op de hoeken van de bodem van het scherm.

8 Trek het scherm iets weg van de rugframe en zoek het lint kabel aan de achterkant van het.

9 Verwijder de doorzichtige tape, waar het lint kabel verbindt aan de achterkant van het scherm en koppel de lintkabel.

10 Verwijder de twee schroeven van elk van de metalen beugels aan beide kanten van het scherm. Verwijder het scherm van de computer en leg het opzij.

11 Schuif een nieuw scherm in de beugels en sluit het lint kabel in de poort aan de achterkant van het. Plaats de doorzichtige tape over het lint kabel. achteruit dan de stappen om uw DV6500 scherm weer in elkaar zetten.