Hoe maak je PC Discs kopiëren naar een Mac

Hoe maak je PC Discs kopiëren naar een Mac


Macintosh OS X-besturingssysteem is in staat om optische schijven die zijn geformatteerd op een PC te lezen, maar het omgekeerde is niet waar, zonder speciale software hebben geïnstalleerd. de inhoud van een PC-geformatteerde optische schijf kopiëren vereist geen interactie van de gebruiker, met uitzondering van de kopie met behulp van de Mac's ingebouwde kopie hulpprogramma uit te voeren. De procedure is niet anders dan wanneer de optische schijf een Mac-geformatteerde CD of DVD.

instructies

1 Plaats de PC-disc in de zijkant gleuf van de Mac DVD-station. Stop met het plaatsen van de disc nadat het laadmechanisme grijpt de schijf en begint om het binnen te trekken. Wacht tot het pictogram van de PC schijf op het bureaublad verschijnt.

2 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad. Selecteer "Nieuwe map" uit het pop-up menu. Geef de map "PC kopiëren."

3 Dubbelklik op het pictogram van de PC schijf naar het venster te openen op het bureaublad. Klik eenmaal binnen het venster. Druk op 'Command + a "om alle bestanden, mappen en programma's die binnen het venster te selecteren.

4 Sleep de inhoud uit het raam en op het icoon van de "PC copy" map. Wacht als een kopie voortgangsbalk verschijnt en vult in van links naar rechts voordat ze verdwijnen van het bureaublad.

5 Sleep het pictogram van de PC schijf naar de prullenmand in het dok, dat is aan de linkerkant van het scherm of onderin het scherm. Verwijder de PC schijf uit de zijkant van de sleuf Mac nadat het is uitgeworpen.

Hints

  • Afblazen elke disc om stof te verwijderen voordat deze in de Mac DVD drive slot.