Hoe te besparen PDF-bestanden als Word-documenten

Hoe te besparen PDF-bestanden als Word-documenten


Een Portable Document Format document kan hyperlinks, afbeeldingen en tekst allemaal verpakt in één, op zichzelf staande file te hebben, om een ​​professioneel ogende documenten voor presentaties te geven. Adobe, een bedrijf dat helpt individuen en bedrijven te creëren van documenten, applicaties en meer, ontwikkelde het PDF-bestand. U kunt de gratis Adobe Reader gebruiken om PDF-bestanden te bekijken, maar u moet Adobe Acrobat PDF-bestanden als Word-documenten te delen kopen om PDF-bestanden te maken en op te slaan. Echter, Adobe biedt een gratis 30-dagen probeerversie van Adobe Acrobat vanaf 2010. U kunt ook software van verschillende websites om PDF-bestanden te converteren naar Word te downloaden.

instructies

1 Download een gratis proefversie van Adobe Acrobat als u niet over deze software.

2 Selecteer "File" in de linker bovenhoek. Klik op "Open" en voer de bestandsnaam van het PDF-bestand dat u wilt opslaan als een Word-document. Als u niet de exacte bestandsnaam herinneren, blader door de op het scherm bestanden en klik op het bestand wanneer het komt. Dit zal het bestand op uw scherm.

3 Selecteer "File" weer en selecteer vervolgens "Opslaan als" in het menu. Klik op het pijltje waarop de pull-down lijst voor geopend "Opslaan als type."

4 Kies "Microsoft Word-document

(.doc)" om het bestand op te slaan. De ".doc" extensie zal toevoegen aan de bestandsnaam.

5 Selecteer "Instellingen." U ontvangt een "Opslaan als" dialoog waarmee u naar andere opties voor het Word-document formaat te kiezen te zien.

6 Controleer "Inclusief Images" en JPG als je wilt ook de afbeeldingen om te zetten en selecteer "Color" in het drop-down menu. Gebruik de "Colorspace" optie voor kleurenafbeeldingen. Als het niet van belang dat de afbeelding heeft kleur, selecteer "Grayscale" waarin het bestand kleiner maakt. Selecteer "Bepaal Automatisch" als u zowel in grijstinten en kleur afbeeldingen in uw PDF-document.

7 Klik op "OK" na het kiezen van uw instellingen en klik op 'Opslaan' en wacht een paar minuten voor de conversie van PDF naar Word-document in te vullen.

Hints

  • Als u een klein PDF-bestand of pagina die u wilt converteren naar een Word-document, kunt u altijd kopiëren en plak het bestand in Word. U vindt er alle opmaak te verliezen, echter, en moet handmatig opnieuw formatteren.