Hoe te Cyber ​​Chat

Hoe te Cyber ​​Chat


Chatten op het internet, soms aangeduid als cyber chatten, biedt een snelle en gemakkelijke manier voor mensen om verbinding te maken via het internet. Chatten via het internet is zeer gemakkelijk te doen worden en zorgt ervoor dat families om contact te houden en bedrijven wereldwijd om te gaan. Of u nu kiest om met gelijkgestemde individuen op social networking websites via specifieke IRC software, video-telefonie of tweeten over uw telefoon praten, breng je mensen van over de hele wereld in uw huis of kantoor, direct via uw computer modem.

instructies

1 Log in op websites die online chatrooms te bieden. Dit is de makkelijkste manier om cyber-chat. Sites zoals Ning Groepen of Yahoo! Chat zijn er zeker naar plaatsen waar u kunt communiceren met gelijkgestemde individuen. Google-zoekopdrachten van uw belangen in combinatie met het woord "chat" opent geheel nieuwe werelden voor u beschikbaar.

2 Download en installeer gratis IRC, de afkorting voor Internet Relay Chat. Eenmaal gedownload en het opzetten van deze programma's online portals exclusief voor chatten. Terwijl u uw internetverbinding gebruiken om de toegang tot deze cyber chatrooms te krijgen, bent u interactie buiten je normale web browser, zodat u snel, ononderbroken, privé cyber-chat.

3 Gebruik software-applicaties die gebruikers in staat om telefoongesprekken via het internet te maken. Vaak gebruikt door gezinnen om met elkaar in contact, VoIP maakt het mogelijk de gebruikers om aansluiting en het gebruik van een webcam om te zien, maar ook horen elkaar. Dit soort diensten gebruik maken van een contact "nummer" vergelijkbaar met hoe je een telefoonnummer, die u identificeert, voor het verbinden met de partij die u belt. Beide partijen in een praatje moeten worden geregistreerd bij de service en hebben hun eigen contact identifier.

4 Stuur instant messages. Toegang tot deze diensten door middel van gratis downloadbare software, u ze opzetten en aanmelden bij hen door de software-scherm wanneer u wilt chatten. U voegt vrienden en familie aan uw lijst en hen te kunnen praten als ze online zijn, of een bericht achterlaten, zo niet. Ze bieden getypte tekst berichten en video- en spraakoproepen, afhankelijk van hoe je het opzetten van elk afzonderlijk bericht sessie. Sommigen maken het ook mogelijk de overdracht van bestanden van de ene computer naar de andere.

5 Chatten op Facebook, een social networking site van meer dan 500 miljoen leden met ingang van juli 2010. Leden laten hun berichten op hun 'wall' voor vrienden te zien, maar je hebt ook een eigen messaging en real-time tekstchat met leden op uw gastenlijst .

6 Twitter met real-time tekstberichten. In aanvulling op uw computer thuis, Twitter werkt door middel van meer dan 50.000 van derden Internet en mobiele toepassingen. Met opzet gehouden korte tweets, de Twitter-dienst beperkt het aantal toegestane tekens, zoveel leden te volgen en hun tweets op te halen over hun mobiele telefoons. Leden kunnen tweet van een hele groep of individuen gewoon door op hun knop 'Verzenden'.

7 Videoconferentie, interactie met collega's via het internet, met software en online vergadering en webinar diensten. Abonnementsdiensten zoals deze in rekening maandelijkse kosten voor het lid de inleiding van de conference calls, gebaseerd op het niveau van de diensten die hij nodig heeft.

Hints

  • Overweeg het gebruik van een alias en geen persoonlijke informatie op sociale cyber chatrooms niet onthullen.
  • Spreek nooit met iemand die je tegenkomt in een chatroom, tenzij je al weet wie ze zijn, of een afspraak in een high-traffic publieke setting.