Het wijzigen van de standaard Tekstgrootte in een MS Word Text Box

Het wijzigen van de standaard Tekstgrootte in een MS Word Text Box


Het creëren van een aantrekkelijke en professioneel ogende Microsoft Word-document kan de inhoud duidelijker en beter leesbaar te maken. Een manier om de consistentie om het uiterlijk van Word-documenten te brengen is om een ​​standaard lettertype grootte en de stijl in te stellen. Word geldt het standaard lettertype voor alle tekst in elk nieuw document dat u maakt, met inbegrip van de tekst in tekstvakken. Stel een standaard lettertype grootte en stijl voor alle tekst in Microsoft Word door het openen van een leeg document en het gebruik van het programma standaard lettertype functie.

instructies

1 Lancering Microsoft Word.

2 Klik op "File", selecteer "Nieuw" om een ​​nieuw Word-document te openen.

3 Klik op het tabblad "Thuis". Klik op de kleine "Font Dialog Box Launcher" pijl in de rechterbenedenhoek bovenhoek van het "Lettertype" groep op het hoofdmenu van het programma lint.

4 Klik op het tabblad "Lettertype" op de "Font dialoogvenster" pop-up box.

5 Selecteer de gewenste opties voor het standaard lettertype uit de drop-down lijsten en door te klikken op de betreffende selectievakjes. U kunt het lettertype ontwerp, lettertype en lettergrootte kiezen, en selecteer ook uit een scala aan effecten, waaronder onderstreept, in reliëf of in de schaduw tekst.

6 Klik op 'Als standaard instellen' en klik op 'OK'.

Hints

  • Dit bespaart het standaardlettertype voor de actieve Word-sjabloon. U kunt extra sjablonen met verschillende standaard lettertypen uit de Word-sjablonen manager onder "File" en maak "Nieuw."
  • een standaardlettertype in Word instellen voert de wijzigingen voor alle nieuwe documenten, maar niet met terugwerkende kracht de wijzigingen in documenten die u al hebt gemaakt toe te passen.