Hoe het streamen van live nieuws

Hoe het streamen van live nieuws


Een van de meest opwindende kenmerken van een internet-compatibele computer is de mogelijkheid om live nieuws te streamen. Voorbij zijn de dagen van wordt beperkt tot lokale nieuwsuitzendingen en wat 24-uurs nieuwszenders je kan hebben als je een kabel abonnee. Het internet biedt een middel voor iedereen met een high-speed internetverbinding om live te streamen nieuws uit de hele wereld. Het bereik van de bronnen voor u beschikbaar in het digitale tijdperk is sterk uitgebreid, zodat u toegang tot veel meer informatie dan ooit tevoren.

instructies

1 Hier krijg je een high-speed internetverbinding. Voor het luisteren naar nieuws radio en in het bijzonder voor het streamen van video nieuws, een snelle verbinding is van essentieel belang. Dial-up verbindingen hebben niet de bandbreedte die nodig is voor goede streaming van live nieuws.

2 Installeer mediaprogramma's. Programma's zoals Windows Media Player, iTunes en VLC hebben ingebouwde toegang tot live nieuwsfeeds. In het geval van iTunes, de radio menu heeft bijna 200 live nieuws feeds die alles van politiek commentaar op lokaal nieuws. VLC heeft directe toegang tot Shoutcast Radio en Shoutcast-tv. Windows Media Player heeft tientallen nieuws radio toont bereikbaar met de Windows Media Guide Website.

3 Installeer relevante plug-ins. DivX en Adobe Flash kunt u inhoud streamen via uw webbrowser. Start uw browser na de installatie van de programma's.

4 Ga naar de websites van je favoriete nieuwsbronnen. CNN, NPR, Al Jazeera, Fox News en anderen streamen breaking news via hun websites. Veel lokale nieuwszenders hebben ook live streams die breaking news te dekken.

5 Ga naar LiveNewsCameras.com. Deze website geeft u toegang tot een groot aantal streaming nieuws camera feeds uit het hele land. Maakt niet uit wat grootstedelijk gebied dat u probeert om het nieuws te krijgen van, LiveNewsCameras.com heeft vrijwel zeker een feed.