Hoe maak je een langzame computer downloaden te maken in een snel downloaden Computer

Omdat er zo veel van de hedendaagse computers activiteit vindt plaats op het internet, computer-gebruikers overwegen vaak download snelheid een cruciaal gebied van de prestaties van een computer. Als uw computer vertoont trage download snelheden, kunt u verschillende stappen ondernemen om de prestaties te verbeteren, het verhogen van uw bandbreedte en laat uw machine om te downloaden tegen aanzienlijk hogere snelheden.

instructies

1 Klik op "Start" en vervolgens op "Run" om het Windows-register-editor te openen. In het dialoogvenster, typ "regedit" en druk op "Enter."

2 Back-up van het Windows-register. Van het Windows-register-editor, klik op "Register" te selecteren en vervolgens "Registerbestand exporteren." Deze actie zal een kopie van uw Windows-register configuratie te maken; zorg ervoor dat de back-up op een veilige plek op te slaan in het geval dat u later nodig hebt.

3 Vind de MSS registervermelding. Druk op CTRL + F en voer "MSS" in het zoekvak en klik op 'Zoeken'. Mogelijk moet u klikt u op "Volgende zoeken" meerdere keren totdat u de "Maximum Segment Size" registervermelding te vinden.

4 Optimaliseer de Maximum Segment Size (MSS). MSS-instelling van de computer dicteert de grootste maat van datapakketten kan verwachten te ontvangen van het internet. Sinds netwerkcomponenten grote pakketten moeten breken in kleinere voor transmissie over het internet, moet MSS-instelling van de computer groot genoeg is om voldoende hoeveelheden data te ontvangen en niet zo klein, dat de machine moet segment elk binnenkomend pakket zijn. Standaard Microsoft Windows verwacht om pakketten van 1460 bytes te ontvangen, maar het verminderen van deze omvang kan internetverbindingen te versnellen. Omdat elk netwerk maakt gebruik van verschillende apparatuur, moet de optimale MSS instelling worden geĆÆdentificeerd door middel van experimenten; beginnen met een MSS-instelling van 1460, dan verkleinen door tien tot downloads van de computer niet meer lijken traag.

5 Vind de RWIN registervermelding. Druk op CTRL + F, voer "RWIN" in het zoekvak en klik op 'Zoeken'. Mogelijk moet u klikt u op "Volgende zoeken" meerdere keren totdat u de "TCP Receive Window" registervermelding.

6 Optimaliseer de Window Receive (RWIN). Een andere instelling in het Windows-register, dat kan nodig tweaking is het TCP-venster of RWIN. Deze instelling geeft aan hoe vaak de computer een bevestiging tijdens een bestandsoverdracht moet sturen; als de instelling te laag is, zal de machine regelmatig pauzeren om bevestigingen te verzenden. Deze frequente pauzes kunnen worden weergegeven als een trage download. Net als de MSS, kan de beste RWIN instelling alleen gevonden worden door middel van experimenten. Te beginnen met de standaardinstelling, verhoog de RWIN grootte door tien tot downloads sneller lijken.

7 Verlaat de register-editor. Na het maken van de nodige aanpassingen om de instellingen MSS en RWIN, klikt u op "File" en vervolgens "Exit" om de Register-editor af te sluiten.

8 Herstart de computer door te klikken op "Start" en vervolgens "Afsluiten" en vervolgens "Opnieuw opstarten." De computer moet herstarten om de nieuwe registry instellingen te laden. Wanneer de computer opnieuw wordt geladen, moet downloadsnelheid aanzienlijk sneller dan voorheen het register te bewerken zijn.

Hints

  • Controleer of u gebruik maakt van de snelste internetverbinding beschikbaar; u kan nodig zijn om te upgraden naar een breedband of commerciĆ«le internetverbinding nodig om te downloaden te verbeteren speeds.To een nauwkeurige, kwantificeerbare metric ontvangen op uw download snelheid, overweeg dan een bezoek aan een "speed test" server op het internet.
  • Maak altijd een back-up van de Windows-register voordat u wijzigingen aanbrengt, zoals Windows is gebaseerd op het register om kritische gebruiksaanwijzing laden.