DB9 naar Mini USB

DB9 naar Mini USB


DB9 connectors, ook wel bekend als DE9 of d-sub 9 connectors, kwamen vaker voor de komst van USB, die de goedkeuring van kleinere havens en types verbinding heeft geleid. Als je hardware, zoals een modem, die nog steeds gebruik maakt van een seriële poort voor een DB9-aansluiting, kunt u in staat om een ​​adapter om een ​​computer te gebruiken met de nieuwe USB-specificatie te vinden. Echter, een DB9-naar-mini-USB-adapter is niet direct beschikbaar.

DB9

DB9 is een soort van seriële aansluiting die hardware verbindt, zoals een monitor of een modem op uw computer via een seriële poort. De connector heeft een metalen afscherming ongeveer in de vorm van een "D," en het is hieruit dat de connector die een van de namen "D-Sub." DB9 connectoren hebben specifiek negen pinnen, vijf aan de bovenzijde en vier op de bodem. Deze specifieke connector is kleiner dan andere D-subs.

misvattingen

Technisch, DB9 is een verkeerde benaming voor deze connector, dat is de naam, omdat de kleinere shell of schild op de connector B-sized. Het is de grotere 25-pins D-sub connector die de E-klasse schaal gebruikt om de naam DB25 nemen. DB9 connectors moet correct worden geïdentificeerd als DE9 connectoren en dit kan helpen u adapters voor je setup te vinden.

Mini-USB

USB-poorten zijn gebruikelijk voor het aansluiten van een verscheidenheid van apparaten met computers en andere elektronica, omdat ze zodat de apparaten bijna onmiddellijk werken met hun plug-and-play functionaliteit. Kleinere apparaten zoals telefoons en mediaspelers kan niet over een volledige USB-poort, maar eerder een kleinere mini-poort om ruimte te besparen. U kunt gewoonlijk vinden USB-naar-mini-USB-kabels, maar zal een adapter nodig als je wilt om gegevens uit een Db9 verbinding met een mini-USB-poort.

adapter Overwegingen

U kunt adapters kopen voor data-overdracht tussen de DB9 en de gewone USB-poorten. Een dergelijke adapter kan extra kabel of rechtstreeks worden aangesloten op uw seriële poort. Echter, DB9- of DE9-naar-mini-USB-adapters zijn niet standaard. U mag in staat zijn om een ​​serieel-naar-USB-adapter te gebruiken en sluit vervolgens een standaard-USB-naar-mini-USB-kabel voor gebruik tussen twee apparaten. Het besturingssysteem kan niet een keten van meerdere adapters herkennen als u een DE9-naar-mini-USB-adapter of aansluiting niet kunt vinden.