Hoe te bewerken of wijzigen van de handtekening bestand in Microsoft Office Outlook Web Access

Microsoft Outlook is een van 's werelds meest populaire personal information management applicaties. Hiermee kunt u verzenden en ontvangen van e-mailberichten, alsmede het beheer van uw agenda, adresboek, notities en takenlijst. Als uw e-mailprovider beheert uw Outlook-gegevens met Exchange Server, u waarschijnlijk web-based toegang tot uw gegevens via de Outlook Web Access-toepassing. Als je eenmaal weet waar je moet kijken, het veranderen van de inhoud van de handtekening bestand in verband met Outlook Web Access wordt een zeer snelle taak.

instructies

1 Klik op de knop "Opties". In sommige versies van Outlook Web Access, wordt deze koppeling in de buurt van de rechterbovenhoek van het venster. In andere gevallen zal u vinden op de navigatiebalk aan de linkerzijde van het venster.

2 Klik op de "Edit Signature" knop onder de "Messaging Options" rubriek.

3 Wijzig de inhoud van uw handtekening als nodig is in het venster.

4 Klik op de knop "Opslaan en sluiten".

Hints

  • Uw handtekening zal enkel worden toegevoegd aan e-mailberichten als u de functionaliteit hebt ingeschakeld. Om dit te doen, klikt u op de knop "Opties", zoek het "Berichten Options" rubriek, controleer dan de aangrenzende vakje "Automatisch mijn handtekening onder meer op uitgaande berichten" en klik op de knop "Opslaan en sluiten".
  • de handtekening bestand in Outlook Web Access bewerken heeft geen invloed op de handtekening die u in de standaard, desktop-gebaseerde versie van Outlook te gebruiken. Elke applicatie behoudt zijn eigen bestand.