How to Get Rid van oude computers in Long Island, New York

How to Get Rid van oude computers in Long Island, New York


Het kopen van een nieuwe computer kan prachtig zijn, vooral als de degene die je hebt gebruikt betere dagen gekend. Een probleem met de aankoop, echter, is dat je nodig hebt om te beslissen wat te doen met uw oude computer. Als u in of rond Long Island, New York wonen, zijn er een aantal van de middelen die beschikbaar zijn om u te helpen ontdoen van die oude PC op de juiste manier.

instructies

1 Join The Freecycle Network (zie bronnen) om te zien of iemand anders in Long Island uw oude computer kan gebruiken. De Freecycle Network verbindt mensen met items om weg te geven met mensen die deze items nodig. Als uw oude pc is nog steeds in werkende staat, de kans groot dat iemand anders in het Long Island gebied in staat zijn om het te gebruiken zal zijn.

2 Neem contact op met de dichtstbijzijnde Best Buy en Staples outlets rond uw huis. Deze grote doos retailers zowel opereren recycling programma's gericht op computers, beeldschermen en andere elektronische apparatuur uit stortplaatsen te houden.

3 Log in op het internet en ga naar de EPA's eCycling website pagina (zie bronnen) aan lokale organisaties te vinden in de buurt van uw huis. Neem contact op met de lokale bronnen voor meer informatie over pick-up tijden en locaties.

4 Contact LIPCUG (Long Island Personal Computer User Group) en deelnemen aan een lokale bijeenkomst (zie bronnen). De leden van de computer gebruikersgroepen wisselen vaak hardware, en sommige leden actief te werven oude computer onderdelen voor de wederopbouw en reparatie.