Hoe kan ik iemand op de computer Call

Er zijn een aantal software-applicaties en apparaten die gebruikt kunnen worden om computergebruikers te bellen naar de lokale, nationale en internationale mobiele en vaste lijn telefoonnummers te maken. Van apparaten die kunnen worden geïnstalleerd om softwaretoepassingen die moet worden gedownload, computergebruikers verschillende opties. Hoewel deze toepassingen en apparaten specifieke instructies nodig hebben, zal dit artikel een overzicht van de eisen en instructies voor Skype, een software-programma dat gebruikers in staat stelt om de binnenlandse en internationale telefoongesprekken via de computer te maken. Het programma wordt veel gebruikt en is geprofileerd op de Oprah Winfrey en tonen andere televisie en media.

instructies

1 Open een webbrowser en voer de Skype.com website in het vak IP-adres. (Zie Referenties en bronnen hieronder voor de officiële weblink, evenals concurrent weblinks.)

2 Download Skype gratis. Klik op het vakje "Downloaden Skype Now" op de homepage Skype.

3 Wacht tot de software te downloaden.

4 Voer de Skype Setup-applicatie. Een bevestigingsbericht verschijnt waarin u wordt gevraagd om de software te draaien. Klik op 'Uitvoeren'. U kan worden gevraagd voor een tweede bevestiging. Klik op "Run" of "OK", afhankelijk van de optie verschijnt.

5 Doorloop de wizard Setup te klikken op "Next" als dat nodig is. Elke Skype Setup Wizard pagina informatie over het programma te bieden en vervolgens instructies geven om te klikken op "Next" om naar de volgende pagina. De wizard Skype Setup is ontwikkeld om de installatie te verzekeren.

6 Lanceren Skype. Klik op het pictogram Skype, nu gevestigd op uw bureaublad of in het systeemvak.

7 Opzetten van een account door het selecteren van een gebruikersnaam en wachtwoord. Noteer deze informatie voor toekomstig gebruik.

8 Noteer het telefoonnummer in het internet die is toegewezen aan uw account, en verstrekt het vervolgens naar familie en vrienden of anderen die willen u contact opnemen via de service.

9 Koop Skype-krediet aan de binnenlandse of internationale bellen. Skype maakt het mogelijk abonnees contact opnemen met andere Skype-gebruikers of bel mobiele telefoons, evenals het verzenden en voice-mailberichten ontvangen.

10 Voer het telefoonnummer dat u wilt bellen, te beginnen met het netnummer. Voer een landcode bij het kiezen van een internationaal telefoonnummer. Klik op het groene telefoon icoon om het gesprek en de rode telefoon icoon om het gesprek te beëindigen starten.

Hints

  • Telefoongesprekken via een computer zijn net zo privé als een telefoongesprek via een vaste lijn of mobiele telefoon.
  • U moet een software of andere dienst programma gebruiken om iemand op een computer te bellen.