Hoe afdrukken Webpagina's naar een Print File

Hoe afdrukken Webpagina's naar een Print File


een webpagina af te drukken met een print-bestand kunt u de printer inkt en papier te besparen, het document te bekijken zonder toegang tot het internet en stuur een webpagina als e-mailbijlage. Afdrukken naar een bestand vereist een programma of toepassing die de webpagina converteert naar een formaat dat kan worden opgeslagen. Microsoft XPS Document Writer (MXDW) is een dergelijk programma en is opgenomen in de installatie van de meest recente versies van Windows-besturingssystemen. Gebruik maken van dit programma om een ​​webpagina gemakkelijk afdrukken naar een opgeslagen bestand voor de toekomst weergeeft.

instructies

1 Bezoek het Download Center op de Microsoft-website te downloaden en installeren van Microsoft XPS Document Writer als u werkt met Windows XP Service Pack 2 of Windows Server 2003. De installatie van Windows Vista, Server 2008 en Home Server omvat MXDW.

2 Klik met de rechtermuisknop op de webpagina die u wilt afdrukken. Zorg ervoor dat u klikken op een afbeelding te voorkomen, omdat dit de toegang tot de gewenste afdrukopties wordt voorkomen.

3 Selecteer "Print Preview" in het menu om het document door de pagina te bekijken, en te gebruiken "Pagina Set Up" opties, indien nodig. Als u zal het afdrukken van alleen geselecteerde pagina's, noteer dan de paginanummers.

4 Klik op het pictogram Afdrukken en selecteer "Microsoft XPS Document Writer" van het venster Print. Klik op "Apply" om uw keuze te printer te activeren. Selecteer "All" of voer de paginanummers die u wilt afdrukken. Klik op "Print".

5 Selecteer een locatie op uw harde schijf in de "Bestand opslaan als" venster dat verschijnt. Voer de bestandsnaam, waaronder ".xps" als extensie. Klik op 'Opslaan' om te voltooien het afdrukken van de webpagina om een ​​afdrukbestand.