Hoe maak je een Wireless Printer Server installeren

Hoe maak je een Wireless Printer Server installeren


Beheer al uw printopdrachten in uw draadloze netwerk door het installeren van een draadloze printer server. Print servers fungeren als een buffer tussen de netwerkprinter en uw verschillende computers in het netwerk. Wanneer u afdrukt, zal de server op te slaan en alle afdruktaken de zodat de afzonderlijke computers in het netwerk worden vrijgemaakt om andere functies uit te voeren af ​​te drukken. Draadloze printservers kunnen met een draadloos netwerk en service meerdere computers worden aangesloten. Met een print server te installeren, zorg ervoor dat het voldoet aan de systeemvereisten van uw computer en printer.

instructies

1 Zoek uw draadloze netwerk wachtwoord. Dit omvat uw kanaalnummer en de WAP of WEP toegangscode u heeft gebruikt bij het instellen van uw draadloze router.

2 Sluit de draadloze printserver met uw draadloze router met een Ethernet-kabel, maar niet de stekker in de printserver.

3 Schakel de netwerkprinter op, als het niet al. Zodra de printer volledig is ingeschakeld en aangesloten op het netwerk, sluit de printserver in.

4 Voer de installatie-cd die bij de draadloze printserver kwam. Uw computer zal automatisch uitvoeren van een configuratiewizard, zodat u kunt uw beveiligingsinstellingen.

5 Voer het draadloze netwerk wachtwoord als daarom wordt gevraagd door de wizard. Na de configuraties zijn ingesteld, voert u de printserver driver installatie-wizard van de installatie-cd.

6 Controleer of de printserver in uw beschikbare printer lijst wordt vermeld. Doe dit door een document te openen en te klikken op "Print". Je moet in staat zijn om de printserver als een optie te kiezen.

7 Verwijder de Ethernet-kabel die de printserver aansluit op de draadloze router. Druk een testdocument.

8 Installeer de printserver driver op een andere computers in het netwerk. De bestuurder kan de computer "praten" de printserver, dus zonder dat u niet in staat zal zijn om af te drukken.