Hoe te installeren van Office 2000 op Windows Vista

Microsoft Office 2000 is een paar jaar ouder dan Windows Vista vrijgegeven. Microsoft heeft officieel ondersteuning gestopt voor Office 2000, en dus ook geen fixes of patches zullen worden vrijgegeven voor alle aangelegenheden die voortvloeien uit het gebruik van Office 2000 op Vista. Microsoft heeft officieel verklaard dat Office 2007 en Office 2010 zijn de beste opties voor gebruik op Vista. Dat gezegd zijnde, is het mogelijk om Office 2000 te installeren op Windows Vista.

instructies

1 Plaats Disc 1 van Microsoft Office 2000 in het cd-lade van uw computer. 'Welkom bij Microsoft Office 2000 "zal automatisch verschijnen.

2 Vul uw informatie over klanten, waaronder de CD Key die bij uw aankoop van Office. Klik op 'Volgende'.

3 Accepteer de licentieovereenkomst en klik op 'Volgende'. Klik op "Install Now" en klik op "Next" om Office 2000 installeren met de standaardinstellingen. Windows zal beginnen met het kopiƫren van de Office-bestanden op uw computer. Dit kan enkele minuten duren.

4 Herstart uw computer na de installatie is voltooid.

Hints

  • Omdat Microsoft Office 2000 wordt niet officieel ondersteund op Vista, mogelijk niet alle functies werken zoals je zou verwachten dat ze. Het is een goed idee om te upgraden naar een Vista-compatibele versie als u van plan om de toepassingen zwaar te gebruiken.