Hoe maak je een CPU Power Supply Pack installeren

De voeding Pack op de centrale verwerkingseenheid van de computer (CPU) is ontworpen om de macht te zetten van een stopcontact en distribueren in bruikbare energie in de hele computer. Gelegen in de achterkant van de behuizing van de computer, wordt gemonteerd op de achterwand en heeft een poort voor een elektrisch snoer moet worden gehecht aan het en aangesloten op een stopcontact. Het installeren van een CPU-voeding pakket is makkelijk te doen en duurt maar een paar minuten in beslag.

instructies

Hoe maak je een CPU-voeding te installeren

1 Zet de computer uit en haal de voeding en perifere elektrische draden aan de achterkant van de computerbehuizing. Met behulp van een Phillips schroevendraaier, draai de bevestigingsschroeven die dekking van het geval van de computer vast te houden aan de basis van de CPU en zet de schroeven op een veilige plek.

2 Schuif de CPU deksel naar voren en haal hem uit de basis. Zet het deksel aan de zijkant en zoek de CPU-voeding pak op de achterwand van de CPU.

3 Koppel de CPU-voeding Pack elektrische aansluitingen van het moederbord. Verwijder de stroomvoorziening verpakking van de computer basis door deze los te schroeven uit de achterkant van de behuizing met een schroevendraaier en het opheffen van de oude voeding uit de basis.

4 Installeer de nieuwe CPU-voeding pakket in de computer basis en bevestig deze met schroeven aan de achterkant van de computer. Stel het tabblad voeding aan de achterkant van het toestel omkeren door het oranje lipje van de linker- naar de rechterkant.

5 Maak de elektrische aansluitingen van de stroomvoorziening pack om het moederbord van de computer. Schuif het klepje terug in de computer en zet hem aan de basis met schroeven aan de achterkant van de behuizing.

6 Steek de stekker weer in de achterkant van de voeding en steek de stekker in het stopcontact. Zet de computer aan en controleer of de CPU-voeding Pack werkt.

Hints

  • Vermijd kortsluiting van elke computer onderdelen door het afvoeren van statische elektriciteit van uw schroevendraaier. Raak de schroevendraaier aan een stuk metaal, zoals een tafelpoot voordat u de computer mee.