Hoe maak je een Webinar bevorderen

Een webinar is een seminar gehouden op het web die u kunnen helpen om uw zakelijke doelstellingen te bevorderen of zelfs het bezit van een teamvergadering via het internet. De sleutel is te weten hoe u uw webinar met succes te promoten. Of u nu promoten van uw eigen webinar of het promoten van één voor iemand anders, er zijn vele manieren waarop je het woord uit te krijgen en helpen de deelnemers in de "deur."

instructies

1 Gebruik de traditionele betaalde reclame om uw webinar te promoten. U kunt adverteren via banner advertenties op websites, in e-zines en zelfs door middel van een campagne pay-per-click op de belangrijkste zoekmachines. Vergeet niet, de deelnemers betekenen geld, dus het is belangrijk om niet bang om wat geld te besteden aan het woord eruit te krijgen.

2 Kondig uw webinar in de handtekening van uw e-mails en berichten op het prikbord. Dit zal u toelaten om gratis publiciteit te krijgen over uw webinar meerdere keren per dag. Elk forum heeft verschillende regels over handtekeningen, dus zorg ervoor zich te houden aan hun richtlijnen om uw advertenties bij te houden.

3 Zet flyers rond uw stad op locaties met veel voetverkeer als uw webinar kan een beroep doen op een breed scala van mensen. Vergeet niet, alleen maar omdat je seminar wordt op het internet gehouden, betekent niet dat uw deelnemers te horen over het op het internet.

4 Promoot uw webinar rond het kantoor als je het houden van uw collega's of ondergeschikten. Dit is een gemakkelijke manier om iedereen te laten in het kantoor weten over uw evenement. Plaats mededelingen over gemeenschappelijke bulletin boards, e-mails groep versturen en flyer individuele kantoren en cabines.