Asus N70 Beschrijving

Asus N70 Beschrijving


De Asus N70 is een notebook computer met multimedia en gaming mogelijkheden geproduceerd door ASUSTeK Computer, Inc. De Asus N70-serie bestaat uit de Asus N70Sv, een van de onderneming vele productaanbod; het biedt een eenvoudige gebruikersinterface en intuïtieve ontwerp voor alle niveaus van computergebruikers. Gewone spelers en fanatieke film-watchers waarderen deze machine voor de specificaties.

Display, afmetingen en Grafisch

De Asus N70Sv is uitgerust met een 17,3-inch scherm presentatie van een 1080p High Definition (HD) scherm en een beeldverhouding van 16-9. afmetingen van de laptop zijn 18.4 inch met 12,4 inch met 1,8 inch. Het scherm is voorzien van een LED-backlight met de schittering type Color-Shine. Deze notebook ondersteunt breedbeeld weergave van de inhoud en maakt gebruik van de NVIDIA GeForce technologie; het heeft een volledige gigabyte (GB) video-RAM. Een DVD en Blu-Ray-speler is opgenomen als het optische station.

System Operations

Deze notebook wordt geleverd met Windows Vista Home Basic of Premium besturingssysteem geïnstalleerd. Het loopt met een Intel Core 2 Duo-chip op de 4 GB geheugen met een CPU-snelheid van P8600 (2.40 GigaHertz). De harde schijf heeft een capaciteit van 320 GB, en het loopt bij 7.200 omwentelingen per minuut.

Extra functies

Meegeleverd met de hardware zijn één microfoon-in-aansluiting, twee hoofdtelefoon-out jacks (ideaal voor multi-player computer games), een VGA-poort, een mini-15-pins ingang voor een extra monitor, vier USB 2.0-poorten, een RJ45 LAN-aansluiting , en een HDMI-ingang. Er is een Express Card slot.

overwegingen

Sommige gebruikers hebben geklaagd over het eenvoudige ontwerp van de notebook exterieur en wou dat het al een beetje meer zou hebben ingericht voor de schijn. Ook was er een paar reviews al gezegd dat de glossy scherm (in tegenstelling tot mat) als een afleiding. Toch toegewijde fans van het model bieden de superieure grafische displays, de duurzaamheid en de snelheid van de machine en de mogelijkheid om de plaats van een desktop computer volledig nemen.