Adobe Photoshop CS2 Tutorial

Adobe Photoshop CS2 is de 9e editie van de Adobe Photoshop-serie. Gezien de enorme waaier van dingen die gedaan kunnen worden met dit programma, hebben tutorials verspreid door het hele web waarin wordt uitgelegd hoe gebruikers een verscheidenheid van verschillende effecten met behulp van Adobe Photoshop CS2 kan creƫren.

Stap voor stap

CS2 leerprogramma dat filters en andere specifieke instellingen worden gemaakt in een stap-voor-stap formaat in een zeer bruikbare manier. Echter, omdat sommige filters worden gerandomiseerd, gebruikers niet exact hetzelfde effect te krijgen, zelfs als ze exact dezelfde instellingen te gebruiken als de tutorial schepper.

Strategie

Andere tutorials volgen strategie formaat. Omdat sommige Photoshop projecten zijn een groot aantal repetitieve stappen die gedeeltelijk worden bepaald door de smaak van de gebruiker, de tutorial maker heeft soms een algemene strategie te geven.

Afbeeldingen

Voor sommige gebruikers, de foto's zijn gemakkelijker te begrijpen dan de tekst die de foto's begeleidt. Sommige tutorials hebben foto's die de resultaten van de tutorial proces laten zien, terwijl andere foto's wijzen op de specifieke gereedschappen in de Photoshop-interface.

downloads

Veel Photoshop tutorials gebruiken borstels en filters die alleen door middel van plug-ins kunnen worden verworven. Tutorials bevatten vaak koppelingen naar deze plug-in te downloaden.

reacties Sectie

Onder tutorials is vaak een commentaar sectie die het mogelijk maakt de bezoekers te informeren over delen van de tutorial die hen verwarren.