Hoe de Key-code voor mijn Windows XP Home Edition

Hoe de Key-code voor mijn Windows XP Home Edition


Bij het installeren van Windows XP Home Edition op uw computer, moet u de sleutel code om de installatie te voltooien. De sleutelcode is uniek voor uw specifiek product, en het is de enige code die het besturingssysteem kan ontgrendelen. Zonder de sleutel code kunt u de Windows XP-installatie te voltooien. Gelukkig kun je deze code te vinden op de verschillende gebieden van uw Windows XP-materiaal.

instructies

1 Kijk over de zaak van de Windows XP Home Edition installatie-cd. De sleutel code wordt hier vaak afgedrukt. De sleutel code is een vrij lange reeks aantal gedrukt in orde.

2 Controleer het deksel op de handleiding Windows XP. Microsoft drukt vaak de sleutel code op de voorkant van de handleiding, zodat u gemakkelijk kunt vinden.

3 Kijk voor een slanke stuk papier of karton ingevoegd in uw Windows XP-box. Dit object heeft de sleutel code op het wordt gedrukt.

4 Download de Windows XP-toets code finder als Windows is geïnstalleerd op uw systeem, maar je het nodig hebt.

Hints

  • Een koppeling in "Resources" biedt een CNET download pagina voor een Windows XP product key code kijker. Zodra de download en installatie is voltooid, start het programma en laat het aan uw computer te scannen op de toets. Eenmaal voltooid, geeft het nummer voor u. Schrijf dit op voor toekomstig gebruik.