Hoe maak je een Word-document in Excel Transfer

Microsoft Office is een aantal computerprogramma's die voor het uitvoeren van elementaire zakelijke taken. Twee van deze programma's Word en Excel. Microsoft Word wordt vaak gebruikt om te papers en letters en Excel is nuttig voor het bijhouden van financiële informatie. Deze programma's synchroniseren met elkaar, zodat u kunt informatie van de ene applicatie naar een andere. Het omzetten van informatie uit Microsoft Word naar Microsoft Excel is een eenvoudig proces. De tafels in Word zijn vergelijkbaar met spreadsheets van Excel. Dit maakt de overdracht van deze Word tabellen om een ​​Excel-spreadsheet snel en gemakkelijk te doen.

instructies

1 Open het Microsoft Word-document dat u wilt overbrengen naar Excel. In Microsoft Word klikt u op "File", dan "Open" en zoek het bestand dat u wilt. Druk op de knop "OK".

2 Open Microsoft Excel. Klik op "File" en kies "Nieuw." Minimaliseer Excel door te klikken op de knop Minimaliseren in de rechterbovenhoek van het venster en ga terug naar Word.

3 Selecteer het hele Word-tabel. Klik op 'Bewerken' en kies 'Kopiëren'. Minimaliseer het Word-bestand.

4 Klik op het Excel-venster. Klik op de eerste lege cel in het document. Kies 'Bewerken' in de menubalk en selecteer "Plakken."