Hoe maak je een DMG Met Vista Burn

Disk Image (DMG) bestanden zijn installatiebestanden voor programma's in Mac OS X. Ze zijn het equivalent van EXE-bestanden in Windows. Ook al heb je niet DMG-bestanden in Windows Vista kan uitvoeren, kunt u nog steeds downloaden DMG-bestanden op een Windows-computer, en ze vervolgens branden op een lege cd of dvd, zodat u ze later kunt overbrengen naar een Apple-computer. Windows Vista is in staat om het branden van gegevens schijven zonder extra software van derden. Het enige wat u hoeft te doen is slepen en neerzetten van uw DMG-bestanden in een lege map schijf en Windows zorgt voor de rest.

instructies

1 Plaats een lege cd of dvd in de computer.

2 Wacht een paar seconden voor een dialoogvenster verschijnt, selecteer vervolgens "bestanden branden op data schijf."

3 Typ een naam voor de schijf in het "Burn a Disc" dialoogvenster. Windows zal beginnen om de schijf te formatteren om het te bereiden op het branden. Dit kan tot enkele minuten. Nadat de schijf geformatteerd is, verschijnt er een venster "lege disc" te openen.

4 Open de map met het DMG-bestand. Sleep de DMG-bestand in de "lege disk" map. Het bestand wordt automatisch op de schijf gebrand als je het laat vallen in de map. Sluit het "lege disk" map en de CD / DVD als u klaar bent.

Hints

  • DMG-bestanden zijn bedoeld voor gebruik met Mac OS.
  • Sommige DMG-bestanden kunnen in Windows met behulp van een virtuele schijf programma zoals Daemon Tools of Magic ISO worden gemonteerd.