Hoe kan ik een beroep doen op de computer met behulp van telefoonlijnen

Hoe kan ik een beroep doen op de computer met behulp van telefoonlijnen


Als u een modem, een hoofdtelefoon of luidsprekers en een microfoon kunt u telefoongesprekken direct vanaf uw computer met behulp van uw telefoonlijn. Telefoon software voor uw computer kan u toestaan ​​om te bellen en gebeld te worden, voicemailberichten, gesprekken opnemen ontvangen en zelfs specifieke ringtones toewijzen aan bellers die vaak bellen. Het nadeel via voice-over-IP-diensten, echter, is dat u zal worden met behulp van uw telefoon lijn, zodat de lange afstand en internationale gesprekken worden gefactureerd door uw telefoon bedrijf in hetzelfde tempo alsof u de oproep vanaf een telefoon te maken .

instructies

Opstelling

1 Steek de telefoonkabel in de modem van uw computer. Steek het andere uiteinde in de telefoonaansluiting.

2 Open uw telefoon software. Als u geen telefoon software, verschillende programma's beschikbaar zijn. Zie Bronnen voor drie voorbeelden.

3 Zorg ervoor dat het volume omhoog is bijgesteld en dat hij de microfoon actief is. In plaats van een microfoon en luidsprekers, een USB headset gebruiken. Om de headset te installeren, volgt u de instructies van de fabrikant headset.

4 Stel uw input en output apparaten, zoals de USB-headset, luidsprekers of microfoon van de input / output-sectie van het menu Voorkeuren. Toegang tot de Voorkeuren in het bestand, gereedschappen of menu Opties, gelegen aan de bovenkant van het scherm.

Advanced Call Center Software

5 Open de Advanced Call Center software.

6 Klik op de gele knop in de linkerbovenhoek van het venster genaamd "Kiezen."

7 Voer het telefoonnummer dat u wilt bellen door het intikken van het nummer in het tekstvak of door te klikken op de individuele nummers op het virtuele toetsenbord. Voer de getallen op dezelfde wijze dat zij op een fysieke telefoon moet ingevuld.

8 Klik op "Kiezen" om de oproep te plaatsen.

Phone Plus Software

9 Open de Phone Plus software.

10 Klik op het icoon met de afbeelding van de hand vormen van een telefoonnummer, gelegen in het centrum van de werkbalk.

11 Voer het telefoonnummer dat u wilt bellen precies zoals je het zou invoeren op een fysieke telefoon.

12 Klik op "Kiezen" om de oproep te plaatsen.

Express telefoonlijn Dialer Software

13 Open de Express telefoonlijn Dialer software.

14 Voer het telefoonnummer dat u wilt bellen in het centrum tekstvak zoals je het zou invoeren op een telefoon.

15 Klik op de knop met het pictogram groen handset, gelegen aan de rechterkant van het tekstvak om de oproep te plaatsen.