Hoe te wissen in de Google Search Engine

De Google Toolbar is een krachtig hulpmiddel dat zoeken op het web eenvoudig maakt. Of het nu het vinden van foto's, het winkelen, het opsporen van bedrijven of het gebruik van uw e-mail, eenvoud en privacy worden standaard geleverd met slechts een paar klikken van de muis. Met een aantal eenvoudige aanwijzingen over de installatie en het gebruik van de Google Toolbar, zult u niet alleen in staat om uw favoriete zoekopdrachten uit te voeren, maar je zult niet langer zorgen te maken over anderen te traceren je recente zoekgeschiedenis.

instructies

Geschiedenis Het verwijderen van de Google Search Engine

1 Klik op de Google Toolbar download link in Resources. Klik op de "Installeer Google Toolbar" optie. Selecteer de opties om Google uw standaard zoekmachine of uw startpagina; klik vervolgens op "Accepteren en downloaden."

2 Klik op "Run" om het downloaden te starten en sluit uw browser wanneer u wordt gevraagd.

3 Relaunch uw webbrowser. De Google Toolbar zou moeten zijn aan de top. Typ een paar zoekopdrachten en klik op "Enter." Om de geschiedenis die zijn opgeslagen op Google's geheugen te wissen, klik op de pijl naar beneden op de zoekbalk van Google; dan scroll naar beneden en klik op "Geschiedenis wissen." Klik op de pijl weer om te controleren of uw Google-zoekopdrachten zijn verwijderd.