Hoe te converteren TIFF naar MS Word

Hoe te converteren TIFF naar MS Word


De Tagged Image File Format, ook wel bekend als TIFF- of TIF, is een bestandsformaat populair voor afbeeldingen met een hoge kleurdiepte, maar het werkt ook met lijntekeningen en grijstinten foto's. Veel scanners op te slaan om deze indeling standaard. Je kan ofwel invoegen TIFF-afbeeldingen te punch toe te voegen aan uw Word-document, of om te zetten gescande TIFF tekst naar bewerkbare tekst, zodat u kunt knippen en plakken de woorden in Word.

instructies

Invoegen TIFF-afbeeldingen

1 Open een nieuw of bestaand Word-document als u een TIFF-bestand in te voegen.

2 Klik in het Woord display op de locatie waar u het TIFF-bestand te zetten.

3 Kies in het menu "Invoegen", de "Beeld" optie en "Uit bestand" om de "Afbeelding invoegen" dialoog te openen.

4 Selecteer "Tag Image File Format

(.tif, .tiff)" onder "Files of type" om alleen TIFF-bestanden weer te geven.

5 Navigeer naar het bestand dat u wilt en dubbelklik erop. Word kan een bericht dat zij het beeld niet kunt invoegen, omdat de functie niet is geïnstalleerd. Klik op "Yes" als het vraagt ​​om te installeren. U kunt uw oorspronkelijke Word schijf nodig om de installatie te voltooien. De foto verschijnt dan in het Word-document.

6 Klik op de foto tot handvatten verschijnen. Klik en sleep de handgrepen om het beeld te vergroten of verkleinen als dat nodig is. Om extra opties zoals word wrap en grenzen definiëren dubbelklikt u op de afbeelding om de "Afbeelding opmaken" dialoog te openen.

7 Klik op het menu "Bestand" en vervolgens op "Save" om de TIFF in Word te slaan, het invoeren van een nieuwe bestandsnaam indien nodig.

Het omzetten van TIFF Tekst

8 Downloaden, installeren en uitvoeren van een Optical Character Recognition (OCR) programma om een ​​gescande TIFF-bestand te converteren naar bewerkbare tekst. Een van deze gratis programma is TopOCR (zie bronnen). Een venster "Beeld" wordt geopend aan de linkerkant en een venster "Tekst" wordt geopend aan de rechterkant.

9 Kies in het menu "Bestand" van het venster "Image" en selecteer "Open" om het "Open" dialoog te openen. Navigeer naar het TIFF-bestand en dubbelklik op om het in het venster "Beeld" te laden. De bewerkbare tekst versie van het bestand wordt weergegeven in het venster "Tekst". Merk op dat de opmaak verdwijnt.

10 Klik op het venster "Beeld" om deze te selecteren. Vanuit het menu "Edit", kies "Alles selecteren" om alle tekst te markeren. Druk op de "Control" toetsen "C" om de selectie te kopiëren.

11 Open een nieuw of bestaand Word-document.

12 Klik in het Woord display op de locatie waar u het TIFF-bestand te zetten.

13 Druk op de "Control" toetsen "V" om de tekst in Word te plakken. Vergelijk het bericht om het originele en eventuele fouten karakter nodig. Solliciteer opmaak als dat nodig is.

14 Klik op het menu "Bestand" en vervolgens op "Bewaar" om het Word-document op te slaan, het invoeren van een nieuwe bestandsnaam indien nodig.

Hints

  • De procedure voor het invoegen van afbeeldingen geldt met name voor Word 2000 voor Windows; echter, de werkwijze is vergelijkbaar nieuwere versies van Word.