Hoe uw laptop te gebruiken als een Radio-alarm

Hoe uw laptop te gebruiken als een Radio-alarm


Bijna alle moderne computers hebben de mogelijkheid om duizenden verschillende programma's en elk programma kan een willekeurig aantal totaal verschillende taken te doen uitvoeren. U kunt zeker vinden van een programma om te werken als een alarm of om een ​​radio of muziek programma op een schema lopen. Als u wilt uw laptop te gebruiken als een wekkerradio, kunnen sommige zich afvragen waarom je niet gewoon een goedkope wekker te krijgen. De voordelen voor het gebruik van uw laptop hoewel bevatten zodat u radiostations komen uit alle hoeken van de wereld of het gebruik van programma's die andere opties, zoals visuele stimuli of het afspelen van digitaal opgenomen muziek kan hebben.

instructies

1 Zoeken en downloaden van een alarm-programma is te vinden op sites als download.cnet.com of download een programma zoals Alarm door Blue Five Software. U kunt ook de Microsoft scheduler gebruiken om een ​​programma te starten op een bepaald tijdstip te plannen.

2 Vinden en downloaden van een muziekspeler. Als u ervoor kiest om een ​​programma te plannen kunt u een programma plannen zoals iTunes te starten op een bepaalde tijd en muziek afspelen. U kunt ook aangeven dat een Explorer te starten en een open website te beginnen, dat heeft een radiostation online. U kunt Radiotime.com gebruiken om online radio stations te vinden.

3 Stel de timer voor de gewenste tijd om wakker te worden. Zorg ervoor dat de laptop is ingeschakeld, zodat het programma zal beginnen op tijd. Zet het volume hoog genoeg staat, zodat je het kan horen en wakker worden.