Hoe te installeren Arabische taal ondersteuning

Standaard kan een besturingssysteem, zoals Windows 7 of Windows XP, niet herkennen of ondersteuning van de Arabische taal op uw computer. Dit komt doordat de steun instellingen Arabisch niet op de PC is geïnstalleerd. Arabische taal ondersteuning kan eenvoudig worden geactiveerd via de computer Configuratiescherm.

instructies

Arabische Taal Ondersteuning voor Windows 7

1 Open het menu 'Start' en klik op 'Configuratiescherm'.

2 Klik op 'Regio en taal "uit de lijst met opties in het Configuratiescherm.

3 Open het tabblad 'Keyboards and Languages ​​"en klik op de knop" Install / Uninstall Languages ​​".

4 Klik op "Install scherm talen." Je ziet nu twee opties: "Start Windows Update" en "Bladeren computer of netwerk."

5 Klik op de "Start Windows Update" optie om ondersteuning voor Arabische taal rechtstreeks installeren vanaf de Microsoft-website. Als u deze optie selecteert, wordt het hulpprogramma Windows Update te starten. Klik op de "Updates installeren" knop om het bestand installatie te starten.

Om de display-talen te ondersteunen met behulp van uw Windows 7-cd te installeren, deze stap overslaan en zie stap 6.

6 Klik op de "Browse computer of netwerk" optie. Plaats Windows 7 cd in uw cd / dvd-station. Klik op 'Bladeren' en navigeer naar uw cd / dvd-station. Klik op 'Openen'. Accepteer de End User License Agreement op de taalondersteuning installeren.

Wanneer de installatie is voltooid, kunt u overschakelen naar de Arabische taal ondersteuning op elk gewenst moment door naar 'Configuratiescherm'> 'Regio en taal'> 'Toetsenborden en talen "en het selecteren van uw nieuwe display taal onder de" Kies een display-taal: " keuze. U wordt gevraagd om af te melden keer eerder de instellingen plaatsvinden.

Arabische Taal Ondersteuning voor Windows XP

7 Open het menu "Start" en selecteer 'Instellingen'> 'Configuratiescherm'.

8 Klik op de "Landinstellingen" tool.

9 Vink de optie "Installeer de file voor complexe script en rechts naar links talen" onder het tabblad 'Talen'. Klik op 'OK'. U wordt gevraagd om Windows XP-cd in uw cd / dvd-lade om de installatie te voltooien.

10 Start de computer opnieuw wanneer de installatie is voltooid.