How to Get Rid van het Over Blank Virus in Windows XP

How to Get Rid van het Over Blank Virus in Windows XP


De Over Blank Virus, ook wel bekend als Over Blank Buddy, is een virus dat ongewenste advertenties op uw computer toont en kaapt uw ​​internet startpagina. Hoewel dit virus geen gevaar oplevert, is bijzonder vervelend en contraproductief. Er zijn twee manieren om dit virus te verwijderen zonder enige software van derden te downloaden.

instructies

Het verwijderen Over Blank Door Systeemherstel

1 Druk op de icoon "menu Start" en klik op het menu programma om de lijst met programma's te zien.

2 Ga naar "Accessoires" en "System Tools."

3 Klik op "Systeemherstel."

4 Klik op de radio knop die zegt "mijn computer herstellen naar een eerder tijdstip" en klik op 'Volgende'.

5 Selecteer de meest recente herstelpunt op uw computer door te klikken op de laatste vetgedrukte datum op de kalender en klik op 'Volgende'.

6 Klik op "Next" en volg de aanwijzingen totdat u de computer opnieuw op te starten. Geduldig wachten, omdat dit proces neemt enige tijd in beslag.

Het verwijderen Over Blank Handmatig

7 Om dit virus handmatig uit het systeem register te verwijderen, klikt u op het menu icoon "Start" en klik op "Run."

8 Typ "regedit" in het vak en klik op "OK."

9 Ga naar het volgende pad met behulp van de navigatie-controle aan de linkerzijde van de Register-editor venster: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows

10 Zoek de toets genaamd "AppInit_DLLs" aan de rechterzijde van het venster. Klik met de rechtermuisknop op de toets naam en klik op 'Wijzigen'.

11 Noteer het pad naar het DLL-bestand dat toebehoort aan het virus en schakelt u het tekstvak verlaat het leeg. Klik op "OK" als u klaar bent.

12 Start je computer opnieuw op. Wanneer de computer opnieuw wordt opgestart, drukt u op F8 snel voordat het Windows-logo verschijnt laden.

13 Kies 'Veilige modus' en druk op "Enter."

14 Blader naar het pad dat je eerder genoteerd en het DLL-bestand vindt u verwijderen in de map of hernoem het naar iets anders (ie "aboutblankvirus.dll").

15 Start uw computer opnieuw. Deze keer laat het normaal op te starten.

Hints

  • Als u wilt virussen zoals deze uit je systeem te houden, zorg ervoor dat uw anti-virus en anti-spyware programma's zijn altijd up-to-date.
  • Let op, het wijzigen van het systeem register mag alleen worden geprobeerd door personen die geavanceerde gebruikers, zoals ernstige problemen kunnen optreden als het register onjuist wordt gewijzigd. Altijd een backup van je register voordat u wijzigingen aanbrengt aan.