Hoe uw website in de zoekmachines registreren

Hoe uw website in de zoekmachines registreren


Zoekmachines helpen gebruikers vinden bijna alle content online beschikbaar, van op tekst gebaseerde informatie aan foto's, audio- en videobestanden, webapplicaties, kaarten en nog veel meer. Hoewel meer dan 100 zoekmachines bestaan, maar drie van hen omgaan met de overgrote meerderheid van de zoekverkeer: Google, Yahoo en Bing. Geen centrale bron bestaat voor het registreren van uw website met elk van deze zoekmachines, maar uw site toe te voegen aan elke website afzonderlijk is een eenvoudig proces dat uw site beschikbaar is voor bijna iedereen die wil om het te vinden kan maken.

instructies

1 Registreer uw site met Google. Richt uw browser naar google.com en klik op de "Over Google" verbinding dichtbij de bodem van het scherm. Zoek de gele "voor site-eigenaren" rubriek op de volgende pagina en klik op 'Verstuur uw inhoud aan Google. " Klik op de link "Voeg uw URL" onder de "Web" rubriek en voeg vervolgens de URL van uw website op het volgende scherm. Klik op de knop "Add URL" om uw link in te dienen.

2 Registreer uw website met Yahoo. Richt uw browser naar yahoo.com. Zoek de "About Yahoo!" rubriek aan de onderkant van de pagina, klik vervolgens op de "Company Info" link. Zoek de "Business Opportunities" rubriek op de volgende pagina, klik vervolgens op de link "Geef uw site". Klik op de "Submit uw website voor Vrij" optie om Yahoo Site Explorer laden. Binnen Site Explorer, klik op de "Geef uw website of webpagina" koppeling, voer de URL van uw website, klik op de "Submit URL" knop.

3 Registreer uw website met Bing. Bing biedt geen link vanaf de homepage die u toelaat om URL van uw website toe te voegen. Gebruik in plaats daarvan de Bing Webmaster Center link in het gedeelte Bronnen van dit artikel. Toegang tot de Webmaster Center, voert u uw URL in het daarvoor bestemde veld en klik op de "Submit URL" knop.