Hoe te downloaden eBooks van Google Book Search

Hoe te downloaden eBooks van Google Book Search


Google Books, ook bekend als Google Print en Google Book Search, doorzoekt de digitale database van de boeken die Google heeft bekeerd en online opgeslagen. Publieke domein boeken die geen auteursrecht hebben, zijn beschikbaar om te downloaden, waar ze kunnen worden gelezen op uw computer of afgedrukt. Auteursrechtelijk beschermde boeken zijn alleen beschikbaar als een voorbeeld, en ze hebben verschillende pagina's ontbreekt het hele boek om te voorkomen dat gebruikers van het kopiëren of het lezen van het hele boek zonder eerst te kopen.

instructies

1 Bezoek de website van Google Books, en klik op de optie 'Geavanceerd zoeken naar boeken' in de rechter bovenhoek van het scherm.

2 Voer de naam van het boek dat u in het veld "Resultaten zoeken" om te downloaden. U kunt ook zoeken op naam of zoekwoorden uit het boek van de auteur.

3 Klik in het radio-knop die wordt aangeduid met "alleen Full view" in het gedeelte 'Zoeken'.

4 Klik op "Google Search," en blader door de lijst met boeken totdat u degene die je wilt. Klik op het boek om de inhoud te bekijken.

5 Klik op "Download" om een ​​exemplaar van het boek op te slaan op uw computer. Het bestand wordt opgeslagen in PDF-formaat.