Hoe maak je een Brocade Overschakelen naar fabrieksinstellingen

Hoe maak je een Brocade Overschakelen naar fabrieksinstellingen


Brocade netwerk apparatuur omvat SAN (storage area network) apparaten, Ethernet-switches en draadloze systemen. De Brocade zijderups lijn is een voorbeeld van fibre channel switches die zijn geïnstalleerd in de eerste plaats in de SAN-omgevingen. Als u nodig hebt om een ​​zijderups switch te herschikken in een andere omgeving, het resetten van de overstap naar fabrieksinstellingen is een snelle methode die de tijd die nodig is om problemen veroorzaakt door een oude configuratie op te lossen zou kunnen redden. Reset een Brocade Silkworm switch naar de fabrieksinstellingen via de seriële console poort.

instructies

1 Steek de seriële console-kabel in de negen-pins seriële poort op de Windows 7-computer. Sluit het andere uiteinde van de seriële console-kabel aan op de seriële console poort van de Brocade Silkworm switch.

2 Klik op de "Start" knop op de PC desktop computer en klik op het vakje "Zoeken". Typ "hypertrm.exe" in het vak Zoeken en druk op de "Enter". Het venster HyperTerminal verschijnt.

3 Typ een naam voor de seriële verbinding in de "Name" veld en tik op de toets "Enter". Klik op de "Verbinding maken via:" en selecteer het "Com" poort op de Windows 7-computer die is aangesloten op de Brocade Silkworm switch. Selecteer de knop "OK". Klik op de "Bits per seconde" en selecteer het "9600" optie. Klik op de "Flow control:" en selecteer de optie "None". Klik op de knop "OK".

4 Tik op de "Enter" knop een paar keer en de Brocade opdrachtprompt wordt weergegeven. Typ de console wachtwoord in als gevraagd en druk op de "Enter". Typ "configDefault" en druk op de "Enter". De schakelaar configuratie is nu teruggezet naar fabrieksinstellingen.