Hoe te verzenden Music From My Mac aan mijn Blackberry

Hoe te verzenden Music From My Mac aan mijn Blackberry


In het verleden, de BlackBerry en de Macintosh leek uit twee verschillende werelden. Eigenaren eenmaal verliefd op elk systeem snel verliet de huwelijksreis fase als de frustratie groeide uit van een gebrek aan compatibiliteit. Research In Motion (RIM) kwam uiteindelijk tot de redding. Met de release van de BlackBerry Desktop Manager voor de Mac, RIM maakte het heel gemakkelijk om niet alleen uw contacten en agenda's, maar je muziek collectie en synchroniseren.

instructies

1 Open iTunes.

2 Het organiseren van de muziek die je wilt naar uw BlackBerry in een afspeellijst. Selecteer "File" en vervolgens op "Nieuwe afspeellijst" naar een nieuwe afspeellijst en sleep muziek van uw bibliotheek te maken op de afspeellijst in iTunes zijbalk.

3 Download en installeer de BlackBerry Desktop Software voor Mac van de BlackBerry website.

4 Open BlackBerry Desktop Manager in de map Programma's.

5 Selecteer de "Music" optie in het "Media" venster aan de linkerzijde van de applicatie.

6 Selecteer "Geselecteerde afspeellijsten" om de afspeellijst u hebt ingesteld in stap 2 kiezen Selecteer de "Add Random Music aan vrije ruimte" in om de extra ruimte te vullen met een willekeurige selectie van muziek uit je iTunes-bibliotheek.

7 Selecteer "Sync" om de nummers over te dragen aan het apparaat. Koppel het apparaat zodra de synchronisatie is voltooid.