Hoe kan ik een transparante achtergrond achter een PDF

Hoe kan ik een transparante achtergrond achter een PDF


Het is typisch voor Portable Document Format of PDF-bestanden op een effen witte achtergrond hebben, als ze worden afgedrukt vanuit source programma's, zoals het Microsoft Office productiviteit programma's. Als u een document dat je het gevoel kan opvallen beter met een gekleurde of transparante achtergrond, met behulp van een PDF schriftelijk programma dat de relevante eigenschappen heeft, kunt u een transparante achtergrond toe te voegen aan uw PDF-document.

instructies

1 Installeer een PDF schriftelijk programma dat een functie waarmee u een achtergrond toe te voegen aan PDF-bestanden, zoals Adobe Acrobat heeft. Verschillende gratis versies zijn ook beschikbaar, zoals Foxit (www.foxitsoftware.com), die wordt gebruikt in de volgende stappen. Andere vrije programma, zoals PDFill (www.pdfill.com) en NitroPDF (www.nitropdf) op een soortgelijke wijze.

2 Lanceer Foxit en open de PDF waaraan u een transparante achtergrond toe te voegen. Klik op het menu 'Extra' en selecteer de "Voeg een Graphics Object" optie om een ‚Äč‚Äčlijst met beschikbare opties te bekijken. Klik op de optie 'Rectangle Tool ".

3 Klik op de linkerbovenhoek van de pagina van het PDF-bestand en sleep naar de rechterbenedenhoek terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Wanneer u de muisknop loslaat, verschijnt er een venster "Eigenschappen" te openen. Klik op de "Fill Color" menu en selecteer de gewenste kleur. Gebruik de "Opacity" slide pijl om de transparantie van de kleur aan te passen. Klik op de knop "OK".

4 Met de rechtermuisknop op de rechthoek en selecteer de "in combinatie met achtergrondmuziek" optie om de transparante rechthoek als het PDF-achtergrond in te stellen.