Hoe kan ik een laptop batterij te vervangen

Hoe kan ik een laptop batterij te vervangen


Het mooie van laptops is hun mobiliteit. Zonder werkende batterij echter een laptop wordt niets meer dan een kleine desktop computer. Na verloop van tijd, laptop accu's beginnen hun lading sneller verliezen. Dientengevolge moet de laptop gebruiker sluiten lichtnet allen tijde blijven. Gelukkig is het vervangen van een laptop batterij is snel en gemakkelijk.

instructies

1 Koop een nieuwe batterij. Raadpleeg de handleiding van uw laptop eigenaar om het type batterij dat u nodig hebt. Compatibele laptop batterijen kunnen worden gekocht bij de computer onderdelen dealers, de laptop fabrikant, of een online veiling.

2 Zet uw laptop op en zoek het batterijcompartiment. Laat het slot / klink en schuif de oude batterij. Raadpleeg de handleiding van uw indien nodig.

3 Installeer de nieuwe batterij door eerst de receptor pinnen af ​​te stemmen op de pinnen in het batterijcompartiment. Duw aan de andere kant om de batterij op zijn plaats klikken. Bevestig de sluis / grendelmechanisme door terug te schuiven naar de oorspronkelijke positie.

4 Sluit uw laptop in een stopcontact om de nieuwe batterij op te laden. Het duurt meestal ongeveer 24 uur om de eerste lading te voltooien. Latere kosten duurt maar een paar uur.

Hints

  • Voor nog meer rekenkracht vrijheid, kopen twee laptop-batterijen, zodat u altijd een extra energiebron klaar om te gaan.
  • Laat een volledig opgeladen batterij naar beneden te lopen aanzienlijk voordat u de stekker in de laptop. Het toestaan ​​van een aantal laptop-batterijen slechts gedeeltelijk heeft voldaan, kan hun levensduur verkorten. Raadpleeg de handleiding van de eigenaar voor meer informatie over uw specifieke vereisten laptop batterij.