Hoe maak je een Scroll Box Maak in een WordPress bericht

Met behulp van de HTML-overflow eigenschap, kan een scroll box aan een WordPress post op uw blog worden toegevoegd. Dit kan gebruikt worden om aanvullende opmerkingen over de post toe te voegen, als de inhoud gebied met links naar verschillende delen van het bericht, of om grote hoeveelheden tekst thema's kunnen met een vaste hoogte. Zodra de code voor de scroll box is toegevoegd aan de WordPress theme, het kan ook worden naar pagina's, de zijbalk of een ander deel van de site toegevoegd.

instructies

1 Log in om je WordPress admin gebied. Klik op "Appearance" en vervolgens "Editor." Dit brengt de Thema-editor, waarmee u van uw blog HTML-code te wijzigen.

2 Klik op "stylesheet" in de buurt van de onderkant van de lijst met bestanden op de rechterkant van het scherm. De stylesheet regelt de positionering en de opmaak van de verschillende aspecten van de blog - hier vindt u de parameters toe te voegen voor uw scroll box.

3 Scroll naar de onderkant van het bestand, en start een nieuwe regel. Kopieer en plak de volgende code:

scrollbox {

width: 300px;

height: 300px;

overflow: scroll;

}

Wijzig de breedte en hoogte cijfers welke maat je wilt de scroll box te zijn. Dit hoeft niet perfect bij de eerste poging te zijn. U kunt altijd terugkeren en pas nadat je zien hoe het eruit ziet in uw bericht. Voeg eventueel andere styling die u wilt, zoals een achtergrond kleur, beeld, of een rand. Zie pageresource.com/dhtml/csstut6.htm voor de beschikbare woningen. Klik op "Update File" als je klaar bent.

4 Klik op "Berichten" en laad de post waar u de scroll box in te voegen. Klik op het tabblad "HTML" in de rechterbovenhoek van het venster te bewerken.

5 Kopieer en plak de volgende code in de post, op het punt dat u wilt box scrollen om te gaan:

<Div id = "scrollbox">

</ Div>

6 Typ wat tekst die u wilt weergeven in het openen en sluiten <div> -tags. Klik op "Update Post" als je klaar bent, of "Publiceren" als je een nieuw bericht begon. De scroll box verschijnt nu op de post.

Hints

  • De schuifbalk verschijnt alleen als de inhoud is te groot voor de grootte van de doos.
  • Wilt u de scrollbar op een ander gedeelte van uw site, plaatsen zoals een zijbalk of voettekst, plak de bovenstaande code in de betreffende bestand in de Thema-editor. Als uw blog maakt gebruik van widgets, moet u een tekst widget maken door te klikken op "Appearance", "Widgets", en dan te slepen een tekstvak om de zijbalk op het punt waar u het wilt gaan. Dan gewoon plak de code in het en voeg uw tekst.