Hoe configureren PC Games Werken met 3D Attack Joysticks?

Hoe configureren PC Games Werken met 3D Attack Joysticks?
Hoe configureren PC Games Werken met 3D Attack Joysticks?

minimale vereisten

Om PC games te configureren om te werken met een 3-D aanval joystick, eerst bekend zijn met de specificaties van uw computer zelfs voordat u een joystick en een spel om te gaan met het te kopen geworden. Lijst belangrijke hardware specificaties zoals port beschikbaarheid, snelheid, intern geheugen, geluid, video kaarten, resolutie en andere relevante informatie die u nodig heeft. Een lijst van het besturingssysteem dat u gebruikt en het service pack-versie. Het verzamelen van relevante informatie voordat winkelen voor een 3-D aanval joystick zal u helpen beslissen welke een te kopen. Niet alle 3-D aanval joysticks zijn compatibel met elke computer, vooral als de computer is zeer oud. Uw computer moet voldoen aan de minimale vereisten voor het te laten werken met de 3-D aanval joystick en ervoor te zorgen dat het goed zal werken met de computer spellen die je kiest.

Hardware en stuurprogramma installeren

Na aanschaf van de juiste 3-D aanval joystick voor uw computer, is het nu tijd om het te installeren. Begin met de installatie van de hardware. Als u een 3-D aanval joystick die werkt met een gewone USB-hub gekocht, aansluiten het aan op de USB-poort is alles wat u hoeft te doen. Als u niet beschikbare USB slots hebben, zelfs als uw computer USB ondersteunt, dan moet u uw USB-aansluitingen uit te breiden door het toevoegen en externe USB-hub. Als u zal sluiten op uw USB op een micro-controller, een PIC-USB-4550 nodig. Bekijk het volgende gerelateerde artikel onder "Bronnen" voor instructies over het aansluiten van een joystick om een ​​micro-controller. Na het succesvol aansluiten van de 3-D aanval joystick, dan moet je de driver te installeren. De meeste joysticks zijn niet plug-and-play; Daarom, voor uw computer om het te herkennen, u de driver geïnstalleerd. Doe dit door het uitvoeren van het uitvoerbare bestand van de installatie-cd die bij de 3-D joystick aanval kwam. U kunt de standaard setup te volgen of kiezen voor een aangepaste installatie, indien gewenst.

controller Calibration

Hoe configureren PC Games Werken met 3D Attack Joysticks?


Schakel het gebruik van de 3-D joystick aanval door het controleren van de bedieningskast. Om dit te doen, ga naar "Configuration", ga dan naar het "Controls" en "Advanced" menu's. De volgende belangrijke stap is de te kalibreren. Zorg ervoor dat alle knoppen van de controller naar behoren werken. Het kalibreren van de controller door middel van het pictogram game controller kunt u fine-tunen van de functies van de controller. Ga naar het "Configuratiescherm" van uw computer en dubbelklik op de "Icon Game Controller's." Het pictogram kan anders worden weergegeven, afhankelijk van de merknaam. Ga naar het tabblad "Eigenschappen" en klik op de knop "Calibrate". Volg de aanwijzingen om onderdelen van de controller te kalibreren totdat u de gewenste instellingen te bereiken.

Hoe configureren PC Games Werken met 3D Attack Joysticks?


3-D aanval joysticks zijn voorzien van een standaardinstelling. De volgende zijn de gemeenschappelijke standaardinstellingen van een 3-D aanval joystick. De linker en rechter bewegingen te beheersen van de bewegingen naar links en rechts. De voorwaartse en achterwaartse bewegingen te beheersen van de bewegingen naar en omkeren. Controle beschoten door het toewijzen van een 'strafe modifier' en vervolgens te controleren op zoek door het toewijzen van de "look modifier 'van de joystick te drukken.

Game Calibration

Kalibreer de regelaar, is het tijd om het spel te kalibreren. Elk spel kan een andere instelling nodig hebben. Bijvoorbeeld, een auto racespel is anders dan een flight simulator spel. U kunt dit doen met behulp van de controller. Ga naar of het menu van het spel "Options" "Setup", kijk dan voor de "Geavanceerde instellingen." Pas de instellingen aan door het verplaatsen van de schuifregelaars naar links of rechts van het scherm tot u de gewenste instellingen te krijgen.