Hoe maak je een gecrashte harde schijf Veeg

Hoe maak je een gecrashte harde schijf Veeg


Een systeemfout, harde schijf van corruptie, beschadigde bestanden of een virus infectie kan een gecrashte harde schijf veroorzaken. De meeste computerfabrikanten pre-installeren van een recovery hulpprogramma waarmee u op uw harde schijf schoon te vegen en te herstellen naar een functionerende staat verkeert. Het herstelproces zal de harde schijf af te vegen, het verwijderen van alle gegevens die zijn opgeslagen op de schijf en het herstel van het naar de fabrieksinstellingen.

instructies

1 Verwijder alle hardware-apparaten aangesloten op uw computer als het herstelproces kan beschadigen.

2 Klik op de knop "Start" en selecteer "Restart." Druk op de toets of "F8" "F11" tot de "Menu Geavanceerde opstartopties" verschijnt. Sommige computers wordt het menu overslaan en meteen open de te herstellen partitie.

3 Markeer de optie 'Uw computer herstellen "met behulp van je pijltjestoetsen en druk op" Enter "om de herstelomgeving te starten. Meld u aan met een beheerdersaccount als daarom wordt gevraagd. Het scherm geeft een overzicht van het herstel en de reparatie tools te geven.

4 Selecteer de 'Factory Image Restore "of optie' Recovery '. Bevestig dat u op de harde schijf schoon te vegen en de fabrieksinstellingen te herstellen.

5 Klik "Next" of "in" de werkwijze van het wissen van de vaste schijf en de software om de oorspronkelijke instellingen beginnen.

Hints

  • Vegen een harde schijf zal alle informatie van de schijf verwijderen.