Hoe maak je een AVI DivX Movie branden op een DVD met Roxio Creator Premier 10

Audio Video Interleave of AVI, is een multimedia container formaat, en DivX wordt gebruikt voor het comprimeren van grote mediabestanden. Apparaten zoals digitale camera's of beelden van mobiele telefoons op te slaan direct in het AVI-formaat. Indien u wenst te converteren naar DVD formaat, kunt u dit doen met de Roxio Creator Premier 10, die deze mogelijkheden en DVD- en audio-editing functies biedt.

instructies

1 Open het AVI DivX film die je wilt branden en laat hem open, en dubbelklik op het pictogram "Roxio Creator Premier 10" om de toepassing te starten.

2 Klik op "DVD-Video" in het menu aan de linkerkant van het scherm Roxio. Controleer de "Auto-Play Disc op Invoegen" vak. Dit maakt de optie automatisch afspelen van de DVD wanneer geplaatst in een dvd-station.

3 Stel de "Video Quality" slider naar "Best" en zet "Codering" op "Automatisch."

4 Klik op "More" en typ de naam voor de DVD. Klik op 'OK'.

5 Klik en sleep de AVI DivX-film in het scherm van de Roxio Creator dat de staten "Drag videobestanden of foto's in dit gebied." Plaats een lege dvd-r-schijf in het cd / dvd-station van de computer. Klik op de rode knop op het scherm van Roxio en klik op 'Record. "