Hoe de HP7600 oplossen

De HP 7600 is een alles-in-one printer die gebruikers in staat stelt om te printen en scannen van documenten. Als je problemen hebt met uw HP 7600, kunt u verschillende dingen doen voordat je het terug te sturen voor onderhoud. De meest voorkomende problemen zijn out-of-date software, problemen met het netwerk en het papier vastloopt op het systeem. Je hoeft niet zo te zijn een technicus van HP om de printer weer naar behoren werkt --- je kunt het zelf doen met weinig gedoe.

instructies

Updaten van de Software

1 Open uw webbrowser en ga naar de "HP" website (zie bronnen).

2 Klik op het platform dat u gebruikt op uw systeem. Bijvoorbeeld, als u Windows draaien, klikt u op de link "Windows".

3 Klik op de bijgewerkte versie van de software van de lijst van de firmware en wachten tot het te downloaden naar uw systeem.

4 Klik op de "Installer.exe" bestand om het installatieprogramma te laden. Volg de aanwijzingen om de software te installeren op uw computer.

5 Sluit de 7600 aan op de USB-poort van uw computer om te beginnen met afdrukken.

Netwerken De printer op OSX

6 Klik op het icoontje "Finder" aan de bovenkant van het venster. Klik op het pictogram "System Preferences" in het menu. Klik op het pictogram "Network" en klik op de knop "Volgende" om de netwerkpoorten te tonen.

7 Klik op het vakje "Airport" en vink de "Internal Modem" en "Built in Ethernet" dozen. Klik op het pictogram "Lock" om de wijzigingen op te slaan. Open uw Safari-toepassing en typ uw netwerk IP in de "URL" bar. Druk op de "Enter" knop om de geïntegreerde webserver te openen.

8 Klik op het icoon "IP Configuration" en klik op het icoon "Automatic IP". Klik op het tabblad 'Geavanceerd' en kies uw thuisnetwerk uit de weergegeven opties.

9 Klik op het icoon "Infrastructure" onder "Network Settings" en voer uw wachtwoord in het veld. Kies de "Compatibiliteit" die u gebruikt en klik vervolgens op 'Toepassen'.

10 Open de "HP Setup Assistant" en klik dan op het pictogram "Printer Setup Utility". Kies uw printer uit de lijst en klik vervolgens op de knop "Add" om de printer toe te voegen aan uw netwerk.

Problemen met papier

11 Controleer de invoer aan de voorkant van de printer voor lege papier. Als de feeder leeg is, zet meer papier in de feeder. Plaats nooit meer dan 25 vellen in de feeder.

12 Reset de printer door op de "Power" knop om de printer aan te zetten.

13 Schakel de stroom uit de printer en steek de stekker weer in na 15 seconden. Druk op de "Power" knop om de printer te 'resetten'.

14 Controleer de feeder en de printer end voor vastgelopen papier. Gebruik uw vingers om het papier te verwijderen. Ga terug naar de computer en probeer opnieuw af te drukken.