Hoe vindt u Land Elevation

Hoe vindt u Land Elevation


Landverheffingen worden gemeten in "feet boven de zeespiegel," en deze informatie kan nodig zijn voor het berekenen van een vliegplan als een piloot, voor het maken van aanpassingen aan een geautomatiseerde auto als je van plan bent om het niet overmatig te gebruiken op een andere hoogte dan het werd ingesteld te gebruiken, en tal van andere toepassingen. Historisch gezien, zou je dergelijke informatie uitsluitend verkrijgen via de lokale overheden in de vorm van "topografische kaarten." Maar met moderne no-cost computer software, u kunt nu de verheffing van een bepaalde plek vast te stellen beneden om binnen enkele meters, direct vanuit huis.

instructies

Google Earth

1 Ga online naar earth.google.com. De website maakt gebruik van geautomatiseerde technologie om uw besturingssysteem te bepalen en, door te klikken op de blauwe "Download Google Earth" zult u worden genomen om de gebruikersovereenkomst. Zorg ervoor dat u lezen via de niet-commerciële overeenkomst, omdat de software is niet commercieel en daarom is het niet toegestaan ​​voor commercieel gebruik. Als u akkoord met de gebruiksvoorwaarden, klikt u op "Akkoord om te downloaden" en toestaan ​​dat de applicatie te installeren.

2 Open Google Earth en draai de "Aarde" op het scherm om het land waarin het land waarvoor u op zoek zijn naar verhoging data bestaat. Voer een stad of dorp het dichtst bij de grond waarvoor u op zoek zijn naar gegevens in de "Search" vak in de linkerbovenhoek van de applicatie en druk op "Enter" of "Return" op uw toetsenbord van de computer. De applicatie zal dan automatisch inzoomen op het gebied dat u ingevoerd.

3 Gebruik de "Zoom" schuifregelaar (+ aan de top, - aan de onderkant) om in en uit te zoomen in stappen totdat je in staat om het perceel waarvoor u op zoek zijn naar elevatie data te zien zijn. Beweeg uw muis over het midden van het land massa en houd hem in deze locatie.

4 Kijk naar de onderste balk van de Google Earth-toepassing en u zult de lengte, breedte en hoogte gegevens voor de exacte locatie waarop uw muisaanwijzer zweven. De hoogte van die locatie wordt aangeduid met "elev" op de onderste data displaybalk.

Kaarten topografische

5 Fysiek bezoek de precieze locatie waar u wenst te hoogte informatie te verkrijgen en mee te nemen een handheld GPS-positionering-ontvanger aan de locatie.

6 Noteer de GPS-informatie van de locatie in kwestie op een notitieblok, en omvatten de lengtegraad en breedtegraad informatie.

7 Rit naar het land agentschap voor het beheer van uw provincie en zorgen voor de lengte- en breedtegraad informatie aan het agentschap vertegenwoordiger. Op basis van uw gegevens, zult u worden voorzien van informatie over de noodzakelijke kosten om een ​​kopie van de topografische kaart te krijgen voor de door u gekozen locatie.

Hints

  • Topografische kaart kopieën kunnen soms direct beschikbaar zijn in sommige provincies, maar in andere gevallen kan uw provincie administratiekantoor moeten gespecialiseerde kaarten die elevatie gegevens van een commerciële mapping bedrijf omvatten bestellen. Het kan vijf tot 10 werkdagen duren voordat uw gekochte kaarten te komen door de Amerikaanse post. Plan voldoende voor deze mogelijke tijdspanne als uw land ontwikkelingsproject hangt daarvan af.
  • Google Earth is vrij uitsluitend bedoeld voor publieke en educatief gebruik, en Google vereist aankoop van een licentie als je gaat om de software te gebruiken in een commerciële capaciteit. Voorkom juridische problemen door het eren van de gebruiker overeenkomst voor de software.