Hoe maak je een afbeelding Opaque

Hoe maak je een afbeelding Opaque


Een ondoorzichtig beeld is één die niet transparant. Wanneer u de afbeelding plaatst op de achtergrond, zijn de achtergrondkleur en het patroon op de pagina niet te tonen door het beeld. GIF en PNG-afbeeldingen kunt u transparante achtergronden te creëren, terwijl JPG of JPEG-afbeeldingen niet. U kunt een foto-editor gebruiken om een ​​transparante afbeelding om te zetten in een ondoorzichtige afbeelding. Wanneer u uw GIF- of PNG-bestand opslaan als een JPG, zal het beeld worden opgeslagen als ondoorzichtig, maar uw oorspronkelijke afbeelding blijft ongewijzigd omdat je niet opslaan van meer dan het oorspronkelijke beeldformaat.

instructies

Met behulp van Photoshop te maken van een beeld Ondoorzichtige

1 Open de transparante afbeelding die u wilt bijwerken. Selecteer vervolgens "File" en "Opslaan voor web" op de werkbalk. De "Opslaan voor web" venster wordt geopend.

2 Verander de "Settings" optie om "JPEG High" en klik op 'Opslaan'. De "Save Optimized As" venster zal verschijnen.

3 Change "Opslaan als type" naar "Alleen afbeeldingen (.jpg)" en het bestand te noemen. Klik dan op 'Opslaan'.

Met behulp van Fireworks maak je een afbeelding Opaque

4 Open de transparante afbeelding en selecteer "File" en "Export Wizard" op de werkbalk.

5 Druk op "Doorgaan" in de "Export Wizard" dialoogvenster en kies waar het beeld zal worden gebruikt - op het web, in een beeldbewerkingsprogramma, in een desktop publishing applicatie, of in Dreamweaver. Klik vervolgens op "Doorgaan" en "Exit." Het venster "Export Preview" wordt geopend.

6 Kies het tabblad "Opties" en selecteer "JPEG" voor het bestandsformaat. Klik vervolgens op "Export." Het venster "Export" wordt geopend.

7 Noem de ondoorzichtige bestand en klik op 'Opslaan'.

Met behulp van Paint Shop Pro maak je een afbeelding Opaque

8 Open de transparante afbeelding die u wilt wijzigen.

9 Selecteer "File" en "Save As" op de werkbalk. De "Opslaan als" dialoogvenster wordt geopend.

10 Change "Opslaan als type" op "JPEG -. JFIF Compliant (.jpg, .jif, * .jpeg)" noem dan het bestand en klik op 'Opslaan'.