Hoe maak je een Change Reply-To Adres

Hoe maak je een Change Reply-To Adres


A "antwoord op" adres is het e-mailadres die verschijnt op uw verzonden berichten. Wanneer een ontvanger van uw bericht klikt "beantwoorden," zijn antwoord zal gaan naar de "antwoorden op" e-mailadres dat u heeft opgegeven. De meeste van de tijd, de reply-to adres e-mail is het e-mailadres dat u momenteel gebruikt. Echter, kunt u eenvoudig het antwoord te veranderen in je e-mailaccount aan te pakken. Door middel van dit korte proces, kunt u de antwoorden van uw ontvangers 'leiden naar een ander e-mailadres.

instructies

1 Log in op uw e-mailprogramma.

2 Klik op "e-mail opties" of "instellingen" of "bericht opties", of wat dan ook uw programma gebruikt voor e-mail instellingen en opties.

3 Kies "E-mailinstellingen" en blader door de instellingen totdat u een doos voor komen "antwoorden." Plaats het e-mailadres dat u zou willen hebben als uw reply-to adres e-mail in het vak en klik op "OK." In sommige e-mailprogramma's, kunt u in uw e-mail wachtwoord te zetten, of je kan hebben om in te loggen op deze tweede e-mailaccount te verklaren dat het uw account.