How to Change Folder Toestemming voor Windows XP Professional

Windows XP Professional is een van de meest populaire besturingssystemen op de markt en wordt op grote schaal gebruikt in het bedrijfsleven en financiën. Windows XP bevat verschillende veiligheid en maatwerk gebruiker opties, waaronder de mogelijkheid om de veiligheid en toegangsrechten voor bestanden en mappen te veranderen. Dit kan beschermen beginnende gebruikers tegen per ongeluk veranderen van belangrijke bestanden, terwijl gevorderde gebruikers kunnen willen toegang tot de instellingen veranderen om wijzigingen aan te brengen of beperking van de toegangsrechten van andere gebruikers.

instructies

1 Klik op 'Start' en vervolgens op "Alle programma's", "Accessoires" en "Windows Verkenner."

2 Zoek op uw computer met Windows Verkenner en zoek de map waarvoor u de gewijzigde toestemming in te stellen.

3 Klik met de rechtermuisknop op de map, klik op "Eigenschappen" en selecteer het tabblad 'Beveiliging'.

4 Selecteer de gebruikersgroep die u wilt machtigingen te wijzigen. Als u het wijzigen van uw eigen permissies, selecteer uw eigen gebruikersnaam.

5 Onder "Machtigingen en administraties" check "Allow" of "Weigeren" voor elke toestemming op basis van uw behoeften. Als u alle taken mogelijk te maken, klikt u op "Toestaan" op elke doos met uitzondering van de "Speciale machtigingen."

6 Klik op "Toepassen" en vervolgens op "OK."

Hints

  • Het wijzigen van mapmachtigingen kan een manier van het beperken van de niet-administratieve gebruikers op een computer toegang hebben tot bepaalde belangrijke bestanden zijn. Dit is een goede manier om kinderen uit om in bestanden die u niet wilt dat ze zien te houden.
  • Sommige bestanden en mappen kunnen worden ingesteld door gebrek aan "verborgen". Om deze mappen hun rechten te bekijken en te wijzigen, kunt u Windows Verkenner Verborgen bestanden te openen door met de rechtermuisknop te klikken op het menu "Start" te klikken op "Tools" en vervolgens "Mapopties" en vervolgens "View" en selecteer vervolgens " en mappen. "