Hoe kan ik een HFS File Server op Ubuntu installeren

Hoe kan ik een HFS File Server op Ubuntu installeren


Het krijgen van een bestand van de ene computer naar de andere moet niet een moeilijke taak, maar het delen van bestanden software kan vaak complex op te zetten, vooral op Linux-gebaseerde pc's. Windows-applicaties zijn vaak niet de makkelijkste of de meest krachtige keuze voor een Ubuntu-gebruiker, maar samen met wijn, kan HFS u helpen beginnen met het delen van uw bestanden in vijf minuten. Het installeren van HFS 2.3 op Ubuntu is eenvoudig en verleent toegang tot een verrassend krachtige bestandsserver die de beste Linux-applicaties die er zijn rivalen.

instructies

1 Download HFS (zie bronnen). Het bestand dat u downloadt is het hele programma - er is geen installer. Sla het bestand ergens je later kunt vinden, zoals "c:. \ MyApps"

2 Ren HFS door middel van Wijn. Als u HFS opgeslagen in "c: \ MyApps," het commando zou er als volgt uitzien: wijn c: \ MyApps \ hfs250.exe. Als je het ergens anders opgeslagen, vervangt alles na "wijn" met uw locatie te zoeken.

3 Klik op "Menu". Selecteer "Map toevoegen van schijf," en voeg de mappen die u wilt delen. U bent nu de geselecteerde mappen te delen op het IP-adres weergegeven in het tekstvak aan de bovenkant van het venster, zodat iedereen met dat IP-adres kan toegang krijgen tot de bestanden die u hebt gedeeld.

Hints

  • Nieuwere versies van Wijn en HFS kan net zo goed werken, als de genoemde versies zijn niet beschikbaar.
  • Momenteel worden user accounts niet ondersteund en zal de applicatie crashen.