Hoe kan ik de achtergrond in Photo Booth Sleep

Hoe kan ik de achtergrond in Photo Booth Sleep


Photo Booth is een applicatie die op de Mac Leopard en Snow Leopard besturingssystemen. Het stelt gebruikers in staat om foto's met hun webcam te nemen aan een verscheidenheid van stijlen en kleuren. Ook is het mogelijk voor gebruikers om hun foto te maken met de achtergrond van hun keuze weergegeven achter hen. Mac biedt een aantal verschillende achtergronden, zoals een aquarium of de Eiffeltoren. Het is echter ook mogelijk voor gebruikers om slepen en neerzetten hun eigen achtergrond in beeld.

instructies

1 Selecteer de foto die u wilt gebruiken als achtergrond. Open de map waarin het op uw bureaublad. Op een Mac kunt u ook iPhoto, die het meest waarschijnlijk uw foto's zal bevatten openen.

2 Open het programma Photo Booth.

3 Klik op de knop "Effecten" aan de rechterkant onder de fotoweergave.

4 Klik op de pijl naar rechts sleutel die op de zijkant van de knop "Effecten" verschijnt. Klik op het drie keer aan de aangepaste achtergrond op het scherm te bereiken.

5 Open het venster met de foto die je wilt gebruiken als achtergrond.

6 Sleep het beeld bestand in het venster Photo Booth. Wanneer een klein groen pictogram "+" wordt weergegeven en de sectie venster genaamd "Drag Achtergrond Here" wordt blauw, laat de afbeelding in het venster. Het beeld kan nu worden gebruikt als achtergrond voor uw foto's.