Hoe kan ik een Outlook-regel te verplaatsen Inbox e-mail Maak

Hoe kan ik een Outlook-regel te verplaatsen Inbox e-mail Maak


Een van de manieren waarop Microsoft Outlook uw leven gemakkelijker te maken is door het sorteren van uw e-mail wanneer het wordt ontvangen. Met behulp van Outlook-regels, is het mogelijk om direct na het ontvangen, afhankelijk van de voorwaarden die u definieert e-mails doorgestuurd, verplaatst of verwijderd. In dit artikel wordt beschreven hoe u een Outlook-regel dat alle e-mails van een bepaalde afzender verplaatst naar een map die u definieert creƫren.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op 'Inbox' in het venster 'Mail mappen "aan de linkerzijde van het Outlook-venster. Klik op 'Nieuwe map. " Typ een naam voor de map die u wilt e-mail te verplaatsen naar, en druk op "Enter."

2 Klik op 'Extra' en klik op 'Regels en waarschuwingen. "

3 Klik op de "Nieuwe regel" knop.

4 Klik op "Move berichten van iemand naar een map 'en vervolgens op' Volgende '.

5 Klik op de blauwe link 'People of Distribution List "aan de onderkant van het venster.

6 Dubbelklik op de persoon op uw lijst met contactpersonen dat u het maken van een regel voor, of typ het e-mailadres in het veld "Van". Klik op 'OK'.

7 Klik op de blauwe link 'gespecificeerd. "

8 Klik op de map die e-mails moet worden verplaatst naar, en klik op "OK."

9 Klik op "Next" totdat u het venster "Finish Rule Setup" te bereiken.

10 Vink het vakje "Run deze regel nu" om e-mails al in uw inbox uit de opgegeven persoon verplaatst naar de map die u hebt gemaakt, of laat het vakje aangevinkt om het alleen toegepast op toekomstige e-mails regel hebben. Klik op "Finish" om de nieuwe regel te voltooien.