De namen van Desktop Publishing Programma

De namen van Desktop Publishing Programma


publishing desktop-applicaties worden gebruikt voor pagina-indeling op nieuwsbrieven en documenten online of gedrukte publicaties te creëren. Zowel kleine en grote ondernemingen op te nemen WYSIWYG (What You See Is What You Get) applicaties in hun ontwerp en de ontwikkeling van brochures, advertenties en promoties. Het kiezen van de juiste toepassing voor uw bedrijf zal wat onderzoek te nemen.

Microsoft Publisher

Microsoft Publisher, opgenomen in de MS Office 2007-suite, is Tutorial en interactieve-rijk voor de beginnende gebruiker. Deze applicatie richt zich op de thuis en kleine zakelijke gebruiker en is vooral bekend als een entry-level applicatie. Het verschilt van de rest van de Office 2007-suite, omdat het niet de MS lint structuur. Dit programma biedt u voorgedefinieerde sjablonen die kunnen worden aangepast aan uw behoeften. U kunt herzien en de positie van foto's, maken columns en foto's toevoegen aan tekst gebaseerde artikelen.

Adobe InDesign

Is ontwikkeld door Adobe Systems, werd Adobe InDesign voor het eerst uitgebracht in 1999 en kan worden gebruikt om te werken in diverse print gebaseerde formaten zoals kranten, tijdschriften, brochures, posters en boeken te creëren. Deze feature-rijke applicatie ondersteunt cross-media publishing, wat betekent dat u interactieve PDF-documenten die video, geluid en productiviteitstools bevatten, zoals een snelle tafel creatie, slimme gidsen en multiple-file plaatsing gebruiken om geavanceerde lay-outs. De automatisering en collaborative design feature maakt deze applicatie een favoriet onder de comic book kunstenaars.

Quark Express

Quark Express is een WYSIWYG-software applicatie die wordt gebruikt voor ingewikkelde lay-out en design. Voor het eerst uitgebracht in 1987 voor Macintosh desktops, de huidige versie, Quark Express 8, stelt gebruikers in staat om documenten in meer dan 30 talen, waaronder Duits en Chinees te publiceren. Functies voor Quark Express zijn onder andere design-driven topografie, een intuïtieve user-interface, ingebouwde Flash authoring tools en de mogelijkheid om media op verschillende platforms te delen, zoals het web.