How to Get Plumpy E Hippo om Be Your Friend op 'Webkinz'

Webkinz zijn een merk van opgezette dieren die komen met een speciale code die kan worden gebruikt om een ​​account op webkinz.com te maken. De knuffeldier tot leven komt een keer per Webkinz account is gemaakt, zodat gebruikers om te spelen met een virtuele versie van hun speelgoed, maar ook communiceren met andere gebruikers en Webkinz karakters. Een bijzonder beroemde personage is Plumpy E. Hippo, die het advies column schrijft in de Webkinz Newzpaper. Plumpy om te praten, moet u eerst bevriend haar bij haar toe te voegen aan uw Webkinz telefoon.

instructies

1 Open uw webbrowser en navigeer naar webkinz.com. Log in op je account door te klikken op de "Inloggen" knop aan de linkerkant van het scherm.

2 Klik op je Webkinz telefoon en klik op 'toevoegen. "

3 Typ "PlumpyEHippo" in uw telefoon en druk op de knop "Add" een tweede keer. U ontvangt een gebeurtenis vertelt je dat je en Plumpy E Hippo zijn nu vrienden ontvangen.

Hints

  • Soms zal Plumpy E Hippo's telefoon vol met eerdere uitnodigingen zijn. Als dit gebeurt, probeer het opnieuw als er minder gebruikers op, zoals 's avonds laat of vroeg in de ochtend.