Hoe maak je Lees een DOC-bestand Met behulp van PHP

Hoe maak je Lees een DOC-bestand Met behulp van PHP


PHP-programmeurs zijn vaak op zoek naar manieren om de functionaliteit van deze taal buiten zijn comfort zone uit te breiden. PHP wordt meestal gebruikt op Linux-besturingssystemen, maar de bezoekers van PHP-websites zijn meestal werken op Windows of Macintosh-systemen. Een website ontworpen om een ​​Microsoft Word-bestand te uploaden van deze gebruikers kan nodig zijn om de inhoud van dit bestand en e-mail te halen of het verwerken van de tekst met behulp van PHP algoritmen. Maar Microsoft Word-bestanden, die eindigen in het DOC-extensie, zijn niet afkomstig uit Linux of PHP. Het overbruggen van deze twee computer omgevingen is mogelijk met enige voorbereiding.

instructies

1 Controleer bij uw host provider die PHP toegang is beschikbaar voor uw website. De meeste servers ondersteunen PHP, maar af en toe deze dienst vereist een account upgrade. U kunt een DOC-bestand met behulp van PHP niet lezen zonder toegang tot de compiler.

2 Download de Antiword MS Word-document reader hulpprogramma (zie referenties). Deze open-source programma bevat programmering materialen die PHP verlengen DOC conversie.

3 Pak het Antiword archief om de inhoud uit te pakken.

4 Upload het volledige Antiword bestand bibliotheek naar de webserver. Plaats de bestanden in de "bin" directory van de ontvangende rekening. Deze map is een gemeenschappelijke opslagplaats voor nutsbedrijven en andere binaire operatie die webserver gebruikers moeten vaak exploiteren.

5 Bel de Antiword programma in een PHP-script ontworpen om een ​​DOC Microsoft Word-document te lezen. Het commando wordt geïmplementeerd met een enkele functie. Type "content = $ shell_exec ( '/ usr / local / bin / antiword' $ filename.);" waar de "$ filename" is gelijk aan de volledige bestandsnaam van het DOC document. De inhoud van het DOC-bestand wordt gelezen in de variabele "$ content". Deze namen van variabelen, te beginnen met de "$" symbool, zijn klantgericht.

6 Verwerk de "$ gehalte" variabele gewenst om de inhoud van het bestand DOC manipuleren. Zodra de DOC wordt gelezen door PHP, de volledige tekst van het bestand is beschikbaar voor enige vorm van verdere activiteiten. De inhoud kan worden gemaild of opgeslagen in een database, bijvoorbeeld.

Hints

  • Serverconfiguraties variëren tussen hosting providers. Het is mogelijk dat de "bin" directory voor uw account bevindt zich in een andere locatie dan de voorbeeldcode hier opgenomen. Het pad van uw "bin" directory kan iets anders dan "" / usr / local / bin "zijn. Als dat zo is, past u de opdracht "shell_exec" om de bijzondere omgeving van uw server-account aan te passen.