Lijst van poorten voor Inspiron 15N

De Dell Inspiron 15N is een Windows-laptop met een 15,6-inch high-definition scherm, ingebouwde touchpad, een DVD-brander en een optionele webcam bevat. De laptop bevat ook poorten voor de computer verbinding met internet, een printer, externe harde schijf, een digitale camera en een externe monitor. De poorten zijn aan alle zijden van de Dell Inspiron 15N.

Universal Serial Bus en AC Adapter

De Dell Inspiron 15N bevat drie 4-pins USB 2.0-poorten waarmee je USB-printers, harde schijven, digitale camera's en andere USB-apparaten aan te sluiten op de laptop. Er zijn twee USB-poorten aan de linkerzijde van de computer en een USB-poort aan de rechterkant. De Dell Inspiron 15N bevat één AC-adapter connector die stroom levert aan de laptop en laadt de accu.

Monitor en Ethernet

De laptop is voorzien van een 15-pins Video Graphics Array (VGA) van de computer aan te sluiten op een externe monitor of beamer. 10/100 Ethernet-poort van de Dell Inspiron 15N's (RJ45) accepteert een standaard of crossover Ethernet-kabel voor het aansluiten van de laptop op een breedband modem of computernetwerk.

Media Card Reader

De Dell Inspiron 15N is voorzien van een 3-in-1 Media Card Reader op de voorkant van de laptop die SecureDigital, MultiMediaCard en MemoryStick-geheugenkaarten accepteert. Geheugenkaarten van digitale camera's, draagbare muziekspelers en andere apparaten die deze soorten kaarten te gebruiken zijn compatibel met de Dell Inspiron 15N media-kaartlezer. U kunt ook een geheugenkaart gebruiken als een secundaire opslag apparaat voor foto's, muziek en andere bestanden.

ExpressCard en Geluid Ports

Aan de rechterkant van de Dell Inspiron 15N is een ExpressCard-slot dat een enkele mini-PC-kaart accepteert. Een ExpressCard is een soort van Personal Computer Memory Card International Association card, waarmee u extra apparaten aansluiten op uw laptop, waaronder een tweede printer, een tweede netwerk apparaat of een video-opname apparaat. De Dell Inspiron 15N bevat ook een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een 3,5 mm microfoon-poort aan de voorkant van de laptop.