Hoe maak je een achtergrond voor een foto in CS4 Maak

Er zijn situaties waarin we een foto met een achtergrond die we zouden willen vervangen. Dit kan zijn omdat je gewoon niet graag iets in de huidige achtergrond en wil om het te ruilen voor een uit een andere foto. Of het kan zijn dat u het maken van een advertentie of brochure en willen de mensen of objecten plaatsen in de foto tegen een gekleurde of gevormde achtergrond Als u toegang tot Photoshop CS4, kunt u deze nieuwe achtergrond maak.

instructies

1 Plaats de foto die u wilt werken op uw computer, hetzij door het aansluiten van uw digitale camera en de overdracht van het bestand of de door de overdracht van welke media het wordt opgeslagen op de (CD, SD-kaart). Als u van plan bent om de achtergrond met een uit een andere foto te vervangen, plaatst u deze foto ook.

2 Open Photoshop. Selecteer '' File 'en klik op' Openen '. Blader naar de foto die u wilt veranderen en open het.

3 Klik met de rechtermuisknop op de laag in het "Lagen" paneel en kies "dupliceren." Selecteer de onderste laag en klik op "een nieuwe laag." Je hebt nu drie lagen.

4 Selecteer de bovenste laag. Klik op het icoon "Snelmasker". Gebruik de borstel om te schilderen over de mensen en objecten die u wilt bewaren. Klik op het icoon "Snelmasker" weer en de achtergrond zal worden omgezet in een selectie. Hit "Delete" op uw toetsenbord om het te verwijderen.

5 Selecteer de middelste laag. Selecteer de "Verfemmergereedschap" tool en gebruik deze om tot de laag met een kleur of patroon dat u wilt. Of kiezen voor de "Gradient" tool en sleep een gradiƫnt over de laag. Of open de andere afbeelding die u op de "Copy" geladen en "plakken" het in de laag. Je hebt nu een nieuwe achtergrond voor uw foto.